Igazából személy szerint nekem a hátam nem elég erős szerintem, annak sok köze lehet a szkanderben a tartáshoz is akár? :)
2010. dec. 24. 01:09
12/23 power95 válasza:
Szerintem alkarra tricepsz napon gyúrj mert a lehúzásnál pl az alkarod is erősödik, és az egy nagyon jó gyakorlat.. Asszem megtartásnál a bicepsz izmok dolgoznak,de ez nem biztos.
2010. dec. 24. 10:26
13/23 power95 válasza:
Ja és még sztem azért is mert a legtöbb roma csuklózik.. Ők még itt is csalni akarnak..
2010. dec. 24. 10:27
14/23 Saten ҉ válasza:
Csak ismételni tudom magam... amíg nem 10sec alatt sprinteled a 100-at csirkével a hónod alatt addig nincs esélyed. Amúgy alkarozni bicepsz napon érdemes kedves power... és mi az, hogy csuklózik? Ilyen nincs, hogy csuklózik... a cél, hogy lenyomd az mindegy, hogy, hogy amíg nem csúszkál és nem emeled fel a könyököd. Ezt, hogy csuklózik csak a kislányok mondják :D amúgy ezt a marokerősítést meg csuklózgatást felejtsd el. Alkarozni úgy kell mint bicepszezni csak fordított fogással. Attól, hogy jó erős a fogásod még lehet gyenge az alkarod. Tessék fordított fogással bicepszezni az edzi az alkarod igazán
2010. dec. 24. 10:31
15/23 Saten ҉ válasza:
Attól, függ amúgy, hogy milyen szkandert nyomtok. Ha állva csináljátok úgy, hogy mindketten ráfogtok az asztalra akkor az baromi összetett. Nem csak az alkarod és a bicepszed hanem a hátad és lábad is szerepet játszik sőt a melled és másik karod bicepsze is. Gondolj csak bele... megindítod lábból, irányba rakod háttal, behúzod mellel és bicepsszel miközben alkarral tartod
2010. dec. 24. 10:37
16/23 power95 válasza:
Azért azért a csuklózás kva sokat számít...És ezt nem csak a kislányok mondják vagy találják ki, mert ha pl én elkezdem nyomni a másikat és az behajlítja a csuklóját akkor nem tudom lenyomni... vagy hogyha ő hajlítja vissza az én kezemet akkor lazán lenyom lehetek akár mekkora..Majd egyszer próbáld ki...
2010. dec. 24. 22:05
17/23 power95 válasza:
Bocs az elején véletlen 2x írtam le a szót.
2010. dec. 24. 22:06
18/23 A kérdező kommentje:
Végre értelmes válaszokat kapok... :)
Igen állva szoktam szkanderozni a legtöbbet, de van hogy ülve, érdekes megfigyeltem, hogy ülőben jobb vagyok valemennyivel... :)
Szerintem az alkart erősíti a kalapács fogású bicepszezés is, de javítsatok ki, ha tévednék... :)
Tartásnál akkor azt mondjátok bicepsznek van a legnagyobb szerepe és az alkarnak?
Csuklózni igenis lehet a szkanderban, én is megerősítem. Nézzetek meg a youtube-on versenyeket, ott is lehet... :)
Esetleg tudtok valami jó technikát ajánlani arra, ha pl hosszabb az ellenfél alkarja?
2010. dec. 25. 06:19
19/23 anonim válasza:
Sajnos a csajoknál ugyanez a helyzet, ott is jobbak a cigányok szkanderban. Az esetek 90% -ban ők nyernek, nem semmi.
2010. dec. 31. 12:30
20/23 anonim válasza:
A szkandernek pont hogy a csuklózás a lényege. Ezért szoktak olyan sok csuklóerősítő gyakorlatot végezni. Aki nem hiszi, az olvassa el a szkander szabályait (akár magyar akár angol nyelven), vagy nézzen meg pár videót a neten.
Amúgy a romákat is le lehet nyomni szkanderben. Haverom 80 kg, és mindet lenyomta a kocsmában bal és jobb kézzel is. A végén még meg is hívták egy sörre. Sokat szokott edzeni, de genetikusan is erős, vastag csuklójú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!