Mr. Zaccmester kérdése:
Miért erősebbek a romák szkanderban sokkal?
Figyelt kérdés
Akármelyik roma sráccal nyomok, egyszerűen lenyomnak szkanderban, legyen az 60-100kg-os...
Nagyon keveseket tudok csak letenni, míg akik nem romák nagy részüket lenyomom, persze a vékonyabb sportosakra kell most itt gondolni. :)
Valami ütős technikát tudnátok javasolni szkanderban, hogy velük szemben is legyen esélyem? :)
Vagy mikre kéne különösebben odafigyelnem?
1 éve edzem már keményen, 178cm vok és hozzá 80kg.
Előre is köszi a válaszokat! :)
2010. dec. 21. 20:39
1/23 anonim válasza:
Sokat recskáznak otthon unalmukban, miközben a maunikasót nézik.
Te is tégy hasonlóan!
2/23 anonim válasza:
Miért, erősebbek? Lenyomnak a rómaiak? Mik vannak!
3/23 A kérdező kommentje:
Hát ja, sok roma lenyom... :S
De sok magyar meg nem... :)
2010. dec. 21. 20:55
4/23 A kérdező kommentje:
Valaki hozzáértő ember is írhatna, megköszönném!! :)
2010. dec. 21. 22:15
5/23 anonim válasza:
Figyelj,amint megkapod a feltételes szabadlábra helyezésed,máris nem fogsz tudni annyi romával szkanderezni és a kintiknél meg te leszel ebben a király.
6/23 A kérdező kommentje:
Ez nagy volt... :D
2010. dec. 21. 22:49
7/23 Saten ҉ válasza:
A szkandernek is megvan a technikája... ami nagyon hasonlít a csirkelopáshoz és a régi merciben való rajoskodáshoz. Te napi átlagban mennyi csirkét lopsz a merciddel? Na látod itt a gond! Enélkül sajnos nem megy... :( :D
8/23 anonim válasza:
Én a nyakuknál fogva szoktam lenyomni a tetves cigány g_ciket!
9/23 power95 válasza:
Ezektől a szövegektől meghalok.. xD Amúgy meg gyúrj alkarra is mert szerintem azt elhanyagoltad.. Nagyon sokat számít szkanderban az izmos alkar meg a felkar.. Szerintem még azért is nyomnak le mert a legtöbb roma koxol vagyis ha nagydarab izmosak akkor biztos.. De én amúgy se nagyon fogdosnám a kezüket mivel sztem recskázás után nem mosnak kezet sőt egyáltalán nem mosnak...
10/23 anonim válasza:
Nem rossz ötlet az alkarra való edzés! Amúgy ha tényleg leakarod őket nyomni, akkor járj le inkább muay thai edzésekre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!