Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért erősebbek a romák...

Mr. Zaccmester kérdése:

Miért erősebbek a romák szkanderban sokkal?

Figyelt kérdés

Akármelyik roma sráccal nyomok, egyszerűen lenyomnak szkanderban, legyen az 60-100kg-os...

Nagyon keveseket tudok csak letenni, míg akik nem romák nagy részüket lenyomom, persze a vékonyabb sportosakra kell most itt gondolni. :)

Valami ütős technikát tudnátok javasolni szkanderban, hogy velük szemben is legyen esélyem? :)

Vagy mikre kéne különösebben odafigyelnem?

1 éve edzem már keményen, 178cm vok és hozzá 80kg.

Előre is köszi a válaszokat! :)

2010. dec. 21. 20:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
29%

Sokat recskáznak otthon unalmukban, miközben a maunikasót nézik.

Te is tégy hasonlóan!

2010. dec. 21. 20:51
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
Miért, erősebbek? Lenyomnak a rómaiak? Mik vannak!
2010. dec. 21. 20:53
 3/23 A kérdező kommentje:

Hát ja, sok roma lenyom... :S

De sok magyar meg nem... :)

2010. dec. 21. 20:55
 4/23 A kérdező kommentje:
Valaki hozzáértő ember is írhatna, megköszönném!! :)
2010. dec. 21. 22:15
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj,amint megkapod a feltételes szabadlábra helyezésed,máris nem fogsz tudni annyi romával szkanderezni és a kintiknél meg te leszel ebben a király.
2010. dec. 21. 22:43
 6/23 A kérdező kommentje:
Ez nagy volt... :D
2010. dec. 21. 22:49
 7/23 Saten ‫҉ ***** válasza:
35%
A szkandernek is megvan a technikája... ami nagyon hasonlít a csirkelopáshoz és a régi merciben való rajoskodáshoz. Te napi átlagban mennyi csirkét lopsz a merciddel? Na látod itt a gond! Enélkül sajnos nem megy... :( :D
2010. dec. 22. 07:37
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Én a nyakuknál fogva szoktam lenyomni a tetves cigány g_ciket!
2010. dec. 22. 16:57
 9/23 power95 ***** válasza:
Ezektől a szövegektől meghalok.. xD Amúgy meg gyúrj alkarra is mert szerintem azt elhanyagoltad.. Nagyon sokat számít szkanderban az izmos alkar meg a felkar.. Szerintem még azért is nyomnak le mert a legtöbb roma koxol vagyis ha nagydarab izmosak akkor biztos.. De én amúgy se nagyon fogdosnám a kezüket mivel sztem recskázás után nem mosnak kezet sőt egyáltalán nem mosnak...
2010. dec. 23. 18:02
 10/23 anonim ***** válasza:
Nem rossz ötlet az alkarra való edzés! Amúgy ha tényleg leakarod őket nyomni, akkor járj le inkább muay thai edzésekre. :)
2010. dec. 23. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!