Igaz, hogy a lovas lányoknak erősebbek a combjai mint az átlagos lányoknak? Kinek mi a tapasztalata?
_Csak_ azért, mert lovasok, nem biztos, hogy erősebb. Viszont ha ugyanúgy csinálják a "szárazedzést", mint ahogy minden sportban - de itt sokan elhanyagolják - akkor igen, erősebb.
(szintén zenészként mondom)
(Ez az állandó genetikázás.. Tiszta Czeizel Endre klub lesz itt a végén...) :)
Úgy egyébként nem annyira értem, h miért számít, h erősen tud egy lovaslány szorítani? Nem hiszem, h ezt a szex terén lehet (vagy kéne) kamatoztatni. ;)
(de ez ugyanolyan rejtély számomra, mint h miért izgatja a pasikat, ha nincs egy csajon bugyi - de ez már más téma megint) :)
Az öreg hiba, ha szorítod a lovat és úgy maradsz fent. _Egyensúllyal_ kell "fentmaradni", különben az ülésed merev lesz, nem elég laza és elengedett.
De a könnyű ügetéshez valóban elengedhetetlen az erős izomzat. (kétpontoshoz is, kengyel nélkül meg pláne)
mark86
Akkor még nem voltatok együtt lóval....és én nyertem.. :D
Cyan,amúgy Czeizel Endre nem lovas volt hanem úszó...
;) :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!