Miért hiszi azt magáról egy kigyúrt állat hogy lenézhet mindenkit aki nincs kigyúrva? Mert azt képzeli magáról hogy ő az atyaúristen mert bárkit le tud verni?
Ezt mond a diplomás Ronnie Coleman-nek,Nasser-nek,Shawn Raynek akinek több esze van mint ennek az egész országnak együtt.Vagy Schwarzinak aki Kalifornia kormányzója.És sorolhatnám.Úgyhogy te sem vagy 1 agybajnok
A kérdező hülye.A testépítők nem járnak szórakozóhelyekre a feszengő hülyegyerekek meg csak feszengő hülyegyerekek és nem sportolók.Ha nem látod a különbséget akkor az a te fogyatékosságod(ahogy a játszótéren focizó hülyegyerek és a TV-ben focizó "sztárok" között is van 1 kis difi.
Amúgy meg ezen a honlapon már többször kiderül hogy a sok karatekidnek van a nagy arca
"k1-es válaszoló meg sík hülye"
Üdvözletem édesanyádnak is...
Nyomjad csak a kokszot.. :-)))
pedig hülye vagy.ki nem szarja le hogy leverné?(ha leverné)Én sem megyek oda a k1-es gyerekhez egy szimmetria fordulóra.
És ezzel nekem adtál igazat,mert itt ugrott ki a szar a zsákból megint hogy ki menőzik állandóan
"egy bizonyos szint alatt nem is lehet"
Ejj a koksz már az agyadra is ráment.. :-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!