Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen harcművészetet ajánlotok?

Milyen harcművészetet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szeretnék valami jó kis önvédelmi harcot tanulni, de nem tudom pontosan, melyiket. Tudtok ajánlani olyat, amit könnyű megtanulni, mégis kifáraszt, és le tudok teríteni majd embereket, akik megtámadnak az utcán?

Köszi előre is!

Ui.: Capoeira-t ne mondjatok, egyszer volt egy edzésem, és nagyon nem tetszett. Meg nem is vagyok olyan full hajlékony. :)

2010. dec. 12. 23:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, és kábé menyibe fáj Budapesten, és / vagy környékén egy krav maga edzés?

És be lehet nézni, mielőtt elkezdeném űzni, hogy egyáltalán tetszik-e?

2010. dec. 14. 22:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Vagy másik, amit írtál... Te azt űzöd?
2010. dec. 14. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem értem miért röhögnének ki a harcművészetért. (ok, pl az Aikido vagy a Capoeira nem a legjobb választás.) Az én kedvencem a Ju Jitsu, mert tradicionális harcművészet, de modern önvédelem is egyben, van olyan hatásos, mint a kraw vagy a defendo. Amúgy meg ez a könnyen-gyorsan-hatásos dolog egy nagy kamu, ilyen nem létezik. hatásos eredményt, csak több éves kemény munkával érhetsz el. És én a Ju Jitsu-t ajánlanám
2010. dec. 26. 19:27
 14/15 Békési István válasza:

16 éve kezdtem tanulni Wing Tsun Kung-Fut Szolnokon és 7 éve tanítom is. Mindenkinek tudom ajánlani.

Ha elkezded gyakorolni és megtalálod a harcművészetben a szépséget az egyszerűséget jó úton jársz.

Sok embernek nincs kitartása, mert a kezdeti lendület után alábbhagy. Amint a kemény munka előtérbe kerül, a könnyebbik utat válasszák.

2011. jan. 3. 21:47
 15/15 anonim ***** válasza:
menny el mindenre és ami tetszik azt válaszd ki.
2012. dec. 29. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!