Napi 2x20 perc tornanak a hatasa mikorra latszik meg? Le tudok vele fogyni 10kg-t 3 honap alatt? + melle dietazom is egy kicsit.16/L
Nyilván azért írtad ki így a kérdést, mert kevés időt szándékozol ráfordítani. Ez önmagában könnyedén kiaknázható, viszont sima tornával ennyi idő kevés, így csak jóval lassabb ütemben fogyhatsz. Viszont szerencsédre vannak sokkal hatékonyabb zsírégető edzésmódszerek, amivel ugyanennyi idő alatt háromszor annyi kalóriát is elégethetsz, mint tornával.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Itt az oldal alján lévő hosszú választ írtam én, Neked is pontosan ugyanezt tudom ajánlani. Ilyen módon csak napi egyszer edzhetsz, mivel elég fárasztó, viszont annál hatékonyabb, mellesleg napi 20-30 perc edzéssel elegendő kalóriát égethetsz a megfelelő fogyáshoz. Eleinte az sem baj, ha csak kevesebb ideig csinálod; nem hosszú edzés kell, hanem intenzív!
A diétára is szükséged lehet, viszont nagyon vigyázz, ésszel szabad csak csinálni! Ha túlhajszolod magad, többet árt, mint használ! Javaslom a következő cikket nagyon alaposan áttanulmányozni:
Az intervallumos futással és ésszerűen összeállított, megfelelő diétával, a válaszom egyértelműen az, hogy igen, három hónap alatt viszonylag könnyedén fogyhatsz 10 kilót.
Ha bármi kérdésed van, kérlek, írj bátran, szívesen segítek!
masodik koszi :)
elso milyen adatok kellenek? 16/L vagyok 85/168
dietam ebbol all : ebedelek reggelizek rendesen. + mindig amikor erzem hogy ehes vagyok megeszek 1 joghurtot, 1 gyumolcsot, 1 pohar tejet iszok. es a nap folyaman megiszok 2 l vizet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!