Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Cső! El szeretnék kezdeni...

Cső! El szeretnék kezdeni gyurmázni, de nem visz rá a lélek. Mi legyen az első lépés?

Figyelt kérdés

Van itthon futópad, súlyzók 1-25kg között, bordásfal, lépcsőző, meg két nem tudom mire való gép. Ezekkel kellene valamit kezdenem.

26 vagyok, 180/92. Fogyni nem szeretnék, csak a pocakomból kicsit leadni, meg olyan karokat nyárra, hogy viselhessek atlétikótrikót.

Vegyek valami izomport? Nem vagyok kitartó, ezért olyan tippeket adjatok, aminek lesz látható eredménye, mert különben abbahagyom. :(

Köszi!

2010. dec. 8. 10:59
1 2 3 4
 31/36 Saten ‫҉ ***** válasza:

Te nagyon raj vagy amúgy tesvír! Honnan ez a szöveg? Csak nem a vásájnád súgta? Na mindegy nekem nem kell a ződ kezed shávó de azért ezt is csekkoljad: [link]

[link]

2010. dec. 8. 13:26
 32/36 A kérdező kommentje:

Saten: le kell szerelnem a sok Bözsit, mert kicsíráznak a topicomban, ha nem vágom vissza az egójukat. :S

Köszi a linket, átnézem! :)

No, akkor majd egy hét múlva talizzunk itt és leírom, hogy maradtam-e zsírgép, vagy leesett pár deka! Jöhetnek a tükörfüggő Bözsik is! :D Béke!

2010. dec. 8. 13:52
 33/36 Saten ‫҉ ***** válasza:
Amúgy viccet félretéve ezek a "Bözsik" lehet jobban értenek a témához mint te. Most nem sértegetés kép mondom de hidd el tudják mit mondanak, külön kiemelve haxort, amigó edzőbát.
2010. dec. 8. 14:01
 34/36 A kérdező kommentje:
Ezt nem is vonom kétségbe. Írtam is, hogy a részletesen leírt tanácsát megfogadom. :)
2010. dec. 8. 14:10
 35/36 Clem ***** válasza:

Barátom..olvastam hogy nem volt időd konditeremre de..:

1., a helyedben eladnám otthonról azt a sok "akármilyen" gépet mert otthon a dolog 99%-ba soha nem működik..!

ebből futna sok-sok kondi bérletre és személyi edzőre...ami nagyon megkönnyítené a dolgodat...és sok fölöslegesen elfecsérelt időt spórolna a számodra...!

2.,ha az előző verzió nem tetszik akkor próbálj meg keríteni egy értelmes személyi edzőt (ami szintén nem könnyű..) aki megnézné hogy mik vannak neked otthon és megmondaná hogy mit is kezdj velük..ja és egy étrendet is kidolgoz a számodra, mert a nélkül el se kezd..!:)

Ui.: Amigo..köszi..tényleg farankó ez az oldal..!!:)

2010. dec. 8. 20:28
 36/36 anonim válasza:
ezt a kérdést ha valaki végigolvassa! Hát érdekes!
2010. dec. 12. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!