Cső! El szeretnék kezdeni gyurmázni, de nem visz rá a lélek. Mi legyen az első lépés?
Van itthon futópad, súlyzók 1-25kg között, bordásfal, lépcsőző, meg két nem tudom mire való gép. Ezekkel kellene valamit kezdenem.
26 vagyok, 180/92. Fogyni nem szeretnék, csak a pocakomból kicsit leadni, meg olyan karokat nyárra, hogy viselhessek atlétikótrikót.
Vegyek valami izomport? Nem vagyok kitartó, ezért olyan tippeket adjatok, aminek lesz látható eredménye, mert különben abbahagyom. :(
Köszi!
Saten: le kell szerelnem a sok Bözsit, mert kicsíráznak a topicomban, ha nem vágom vissza az egójukat. :S
Köszi a linket, átnézem! :)
No, akkor majd egy hét múlva talizzunk itt és leírom, hogy maradtam-e zsírgép, vagy leesett pár deka! Jöhetnek a tükörfüggő Bözsik is! :D Béke!
Barátom..olvastam hogy nem volt időd konditeremre de..:
1., a helyedben eladnám otthonról azt a sok "akármilyen" gépet mert otthon a dolog 99%-ba soha nem működik..!
ebből futna sok-sok kondi bérletre és személyi edzőre...ami nagyon megkönnyítené a dolgodat...és sok fölöslegesen elfecsérelt időt spórolna a számodra...!
2.,ha az előző verzió nem tetszik akkor próbálj meg keríteni egy értelmes személyi edzőt (ami szintén nem könnyű..) aki megnézné hogy mik vannak neked otthon és megmondaná hogy mit is kezdj velük..ja és egy étrendet is kidolgoz a számodra, mert a nélkül el se kezd..!:)
Ui.: Amigo..köszi..tényleg farankó ez az oldal..!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!