Cső! El szeretnék kezdeni gyurmázni, de nem visz rá a lélek. Mi legyen az első lépés?
Van itthon futópad, súlyzók 1-25kg között, bordásfal, lépcsőző, meg két nem tudom mire való gép. Ezekkel kellene valamit kezdenem.
26 vagyok, 180/92. Fogyni nem szeretnék, csak a pocakomból kicsit leadni, meg olyan karokat nyárra, hogy viselhessek atlétikótrikót.
Vegyek valami izomport? Nem vagyok kitartó, ezért olyan tippeket adjatok, aminek lesz látható eredménye, mert különben abbahagyom. :(
Köszi!
Ehh! Most mit kell oltani már? :( Utána meg háborogtok, ha tolom a piros kacsókat! Pff!
Vagy értelmes választ írjatok, vagy semmit! Béke!
Nos körülbelül nulla. Teszkós cekkert még elbirom, és ennyi. Többi zsír, meg szőr!
Edzésterv kellene. Állóképességet javítani elsőnek, aztán jöhet az alakformálás... Vagy ilyesmi, hogy ne kapjak szívrohamot elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!