Cső! El szeretnék kezdeni gyurmázni, de nem visz rá a lélek. Mi legyen az első lépés?
Van itthon futópad, súlyzók 1-25kg között, bordásfal, lépcsőző, meg két nem tudom mire való gép. Ezekkel kellene valamit kezdenem.
26 vagyok, 180/92. Fogyni nem szeretnék, csak a pocakomból kicsit leadni, meg olyan karokat nyárra, hogy viselhessek atlétikótrikót.
Vegyek valami izomport? Nem vagyok kitartó, ezért olyan tippeket adjatok, aminek lesz látható eredménye, mert különben abbahagyom. :(
Köszi!
öcsisajt mi?hülyegyerek.
Ha gyurmázni akarsz akkor húzzál el az obiba és vegyél gyurmát(ez kb neked való)
Amid otthon van azt a hajadra kenheted mert lószar.
Fogyni nem akarsz de hasból leadni?Az nem fogyás te kretén?(még jó hogy nincs lokális zsírégetés)
Nyárra trikót akarsz venni?Mert eddig tiltotta a törvény?Vagy anyukád nem engedte?
Izompor?Az milyen?Azthittem izom a fehérjéből meg a bevitt tápanyagokból lesz.
És 180/92vel nem mackós vagy hanem kövér.Lehet szépíteni ilyen kifejezésekkel hogy mackós meg telt meg molett meg mitomén.Kövér és kész.
Ha meg nem vagy kitartó sakkozzál mert ezt évekig kell csinálni hogy ki is nézzél valahogy meg nem árt normálisan kajálni(amiről gondolom lövésed sincs mert ahoz is lusta vagy hogy ráguglizz arra hogy:"testépítő étrend")
Tehát ezzel a hozzáállással 50év alatt sem fogsz normálisan kinézni.
Aztán pontozz le meg sírj 1 sort
Fúúú! Annyira kemény vagy koma, hogy berepedt a monitorom. :P Valami ultra testépítő vagy, hogy így fújja a szél azt a maradék kis agyállományod?
Necces a cuccom itthon? Akkor írnád meg, hogy mit vegyek a hőbörgés helyett... Mindketten előrébb lennénk, ha nem rinyálnál, mint egy menstruáló 14 éves kislány. :(
Az a helyzet kis barátom hogy a hozzád hasonló degeneráltaknak majd a szintén degeneráltak fognak segíteni ami ugyan baromság lesz de a stilisztikai igényeidet ki fogja elégíteni.Annyira sötét vagy hogy rettenet.És ahoz is lusta hogy olvasgassál 1 kicsit neten hogy legalább az alapokkal tisztában legyél mert egyszerűbb kérdezni.
Az olyannak meg aki egyből leszögezi hogy nincs kitartása segítsen az akinek 6 anyja volt.Reménytelen eset vagy és nem pazarlom rád az időmet.
A hozzád hasonlókat csak oltani lehet.
Írhatnék neked INGYEN edzéstervet meg étrendet de minek?Úgysem tartanád be mert te valami szánalmas tornából felmentett IT-s görbehátú szemüveges kocka vagy.
De csak hogy lásd hogy vajszívű vagyok leírok 1 alap koncepciót és vagy betartod vagy nem.
Diétával kezded:csirke,rizs,zab,hal,tojásfehérje,sovány túró,
Napi 2gfehérje/tskg 3-2-1g ch/tskg(hetente csökkented 1 grammig )
Valami fehérjepor nem ártana.Pl 1 kevert vagy tejsavó fehérje.Meg 1 vitamin pakk
Napi 20perc futás először 3 aztán 2naponta utána minden nap.És ha megy minden nap felemelni a 20percet.
Konditerembe lehúzol és elkezdesz egy átmozgató edzéstervet(millió van a neten)
Ha lementél 80kiló körüli súlyra elkezdesz tömegelni.Elhagyod az aerob edzés nagy részét és megemeled a ch-t
Kb ennyi
Acidpower: köszi! Nem foglalkozom vele, látom, hogy nagy tufa, már téged is olt. :) Lehet ő Gombi a ValóVilágból, azért van ekkora arca. :D
Jártam terembe különben, csak 12-14 órát dolgozom (nem IT és szemüvegem sincs) és a bérletem nem tudtam kihasználni.
Szétnézek a linkeden. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!