Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, és mennyi...

Hogyan érhetném el, és mennyi idő alatt ezt az alakot?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy van genetikai tulajdonság és van akinek ez nem előnyös

(köztük én is), de megközelítőleg mikorra tudnám ezt az alakot(vagy hasonlót) elérni, és mennyi idő alatt?

ilyenre gondoltam:

[link]

2010. dec. 4. 10:43
1 2
 11/18 Nostro the overlord ***** válasza:

Erről ez jutott eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=8WOwzuVK_SE

A csoki a csoki csak a szádban olvad, a szexi csoki a szádban olvad XD

2010. dec. 4. 12:40
 12/18 anonim ***** válasza:
12:37 Te tényleg búza vagy?Egy ép elmélyü ember nem akarna b.aszni a saját nemével de hát a mai világba már semmin sem csodálkozok!
2010. dec. 4. 14:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Nostro jól mondta, ez a 2db kép kevés, hogy itt pontos tanácsot adjon bárki is.

alapvetően sokat kell sportolni és diétázni kell. a siker a fenti 8 kérdőjel mellett függ még a kitartásodtól és a pénztárcádtól is.

ha hasraütök akkor azt mondom, hogy jövő nyárra biztosan el tudod érni ha mindent beleadsz.

a paraméterektől függően akár idén nyárra is, de ahhoz tényleg többet kellene tudni.

2010. dec. 4. 14:34
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát 177 centi vagyok és olyan 68-70 kg. Mai napig aktívan sportolok, kézilabdázok. Heti 3 szor 2 és fél óra. abból másfél erőnlét egy taktika meg ugye maga a játék. Genetikailag változó. Apukám ágáról csak ilyen "zömökebb" rokonaim vannak, anyukámék pedig mind vékonyak.
2010. dec. 4. 14:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Étkezésről meg annyit, hogy utálom az édességet és a tésztákat. Egyáltalán nem eszek sokat, sőt. Az egyesület orvosa rám is szólt, hogy kicsit lehetne tápanyag dúsabban táplálkozni mert nem lesz elég erőnlétem a meccsekhez.
2010. dec. 4. 14:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed,akkor viszonylag gyorsan elérheted,de sportágat kell váltanod.Kinyomtatod a képet és elmész egy személyi edzőhöz.Megmutatod neki a képet,összeír egy edzéstervet és egy étrendet.Utána nincs más dolgod,mint azokat betartani.
2010. dec. 4. 15:28
 17/18 anonim ***** válasza:

ma 14:19

Nem de azért téged sunáználak

Kérdezőnek:így hogy adtál adatokat kicsit más a szitu,de kb leírták mi a lényeg.Diétázni kell azt kész.Nem az időt nézni hogy meddig tart.Ha jól csinálod hamar meglesz

2010. dec. 4. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:
16:15 kössz
2010. dec. 5. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!