Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, és mennyi...

Hogyan érhetném el, és mennyi idő alatt ezt az alakot?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy van genetikai tulajdonság és van akinek ez nem előnyös

(köztük én is), de megközelítőleg mikorra tudnám ezt az alakot(vagy hasonlót) elérni, és mennyi idő alatt?

ilyenre gondoltam:

[link]

2010. dec. 4. 10:43
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Ja és hozzáteszem, hogy még tini vagyok(de nem 12 éves:D) szóval alapból másabba történet

Most kb. ilyesmi lehetek:

[link]

2010. dec. 4. 10:46
 2/18 Nostro the overlord ***** válasza:

A rizses pulykacombom azt mondta kb 276954 másodperc alatt.

Most komolyan, még akkor sem tudnánk megmondani neked ha pontosan leírtál volna mindent magadról az étkezésedről és az edzésedről.

1. nem tudjuk mennyi most a testzsírszázalékod

2. nem tudjuk hány kg vagy

3. nem tudjuk az adott kilókhoz milyen magas vagy

4. nem tudjuk sportoltál-e eddig valamit

5. nem tudjuk az étrendedet

6. nem tudjuk pontosan mit mikor mennyi ideig edzel

7. nem tudjuk milyenek a genetikai adottságaid

8. nem tudjuk pontosan, hogy is néz ki most a hasad csak egy megközelítő képet kaptunk.

2010. dec. 4. 11:41
 3/18 anonim ***** válasza:

Nostro mind amit írtál mellékes...ÉN!!! kiszopom az ujjamból.

éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééésssssssss a megoldáááááááááááááááááááááááááááááááás:

5hónap 3 hét 2nap 17óra 42perc 57másodperc.Ha ennyi idő alatt nem sikerül azonnal agysebészt kell hívni

2010. dec. 4. 12:11
 4/18 Nostro the overlord ***** válasza:
Látom haxor amatőr vagy még! A kettőnk válasza közt közel 682 óra 21 másodperc különbség van! Ez alapvető biológia! Nem igaz, hogy nem figyeltél oda... így akarsz te zsírt izommá alakítani? Szégyen.
2010. dec. 4. 12:22
 5/18 anonim ***** válasza:
mondtam már hogy a zsírt izommá dolog már idejétmúlt.Most a vesémet akarom aggyá.És 1 csirkecombot is szugerálok hogy mellfilé legyen(meg ráolvasok)
2010. dec. 4. 12:23
 6/18 Nostro the overlord ***** válasza:
Ráolvasol? Ugyan már... én fogok egy tál zöldborsót azt csak rágondolok, hogy alakuljon át pulykamellé ő pedig örömmel megteszi. Sőt megkérdi tőlem, hogy megengedem-e neki, hogy átalakulhasson pulykamellé!
2010. dec. 4. 12:27
 7/18 anonim ***** válasza:
olyat csinálj nekem is.
2010. dec. 4. 12:29
 8/18 Nostro the overlord ***** válasza:

Ez amúgy semmi... Amikor edzem összegyűjtöm magam körül a midikloriánokat és ők gyúrnak helyettem! Nekem csak annyit kell mondanom, hogy: fekvenyomás 45°-ban. És ők csinálják helyettem. Hát így épül az izom... mit gondoltál?

Na jó ez már nekem is sok volt :)

2010. dec. 4. 12:32
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ti ketten dugjátok meg egymást , úgy nyaljátok egymás seggit ,hogy az kész:))))
2010. dec. 4. 12:36
 10/18 anonim ***** válasza:
szerintem meg téged viszlek szobára és seggből szájba foglak megb*szni.Jó terv?
2010. dec. 4. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!