Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan végezzek több testmozgást?

Hogyan végezzek több testmozgást?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, ülőmunkát végzek. Korán reggel gyalog járok dolgozni (kb. fél óra), délután szintén gyalog haza, de néha úgy érzem, hogy több testmozgásra lenne szükségem. Nem vagyok rossz kondiban, a párom szerint vékony is vagyok (177 cm, 67 kg), de szerintem csinálnom kéne valamit, mert otthon is általában ülök valahol, tévé előtt, számítógép előtt. Néha fáj a derekam is. Konditerembe járni nem szeretnék, reggelente futni nincs időm, mit tegyek? Kevés az a testmozgás (kb. 1 óra gyaloglás) amit naponta végzek? Ciki manapság otthon tornázni? A régi, hagyományos, tesiórás gimnasztikára gondolok.
2009. jan. 15. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Ciki manapság otthon tornázni? A régi, hagyományos, tesiórás gimnasztikára gondolok."

Nem ciki, az a ciki ha meg sem mozdulsz.

Szóval csak hajrá, csináld!

2009. jan. 15. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki? Legfeljebb kicsit unalmas. Én ezért jártam 3 féle órára egy héten, mert társaságban, jó zenékre, mindig más koreográfiákra jobban szeretek tornázni, mint egy-két kazettára. Amikor terhes lettem, tornáztam itthon dvd-re, de a harmadik alkalommal már levettem a hangot, mert úgy éreztem, még egyszer nem bírom végighallgatni, hogy "gyerünk-gyerünk", "még három lábemelés" stb., az idegesítő zenékről nem is beszélve. Komoly barátságok is szövődtek az edzéseken. Jelenleg itthon vagyok a babával, de elkezdtem újra sportolni (úszni), mert muszáj néha felnőtt társaságba kimozdulnom, és az itthoni torna nekem továbbra sem megy.

Szóval szerintem mindenképpen kezdd el otthon, és ha megtetszik, valószínűleg te is keresel majd a közeletekben egy edzőtermet. Vagy beszervezheted egy barátnődet, ha egyedül nem akarsz eljárni. A lényeg, hogy sportolj, mert ebben a kikapcsolódás és a jó közérzet a lényeg, az alakformálás nem elsődleges szempont.

2009. jan. 15. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

én pl biciklizek + úszok

csak én meg éppen sovány vagyok

mert szerintem az soványha valaki 11éves és 30kg

2009. jan. 15. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Én dvd-re szoktam otthon tornászni, nincs az a pénz, amiért egy zsúfolt, levegőtlen, lábszagú fitness-terembe járnék.

[link]

Az itt lévő topikokban tornadvd-k ezreit tudod ingyen letölteni. Nem mind tökéletes minőség, de arra ideálisak, hogy legalább tudja az ember, hogy mire számítson, mielőtt megvásárolja valamelyiket.

2009. jan. 15. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!