Aránytalanul nagy a fenekem, milyen testmozgást végezzek, hogy le tudjak "faragni" belőle?
Pedig a futás a jó erre- de ne ijedj meg, tőlem mindenki jobban tudott futni...
Nem is futnod kellene, hanem nagyon lassan kocognod, ha fogyni szeretnél, mert helyi zsírégetés NINCS. A lehető leglassabb kedvenc zenéimmel kezdtem a futást, a 70 éves gyalogosok leelőztek a szigeten sétáltukban. Ez nem túlzás! Tök komoly.
Abban a tempóban futottam, ami még alig jár lihegéssel, amit tudtam tartani 10-20 percen át eleinte. Ez is sokat számít, de a zsírégetés úgy fél óra aerob mozgás után kapcsol be- addig csak vércukor megy...
3 hónap után már másfél órát tudtam futni- addigra emberi tempóban. A fenekem formás és szálkás. Mindezt dohányozva, 30 évesen kezdtem el.
MINDEN ELISMERÉSEM A TIÉD ELSŐ VÁLASZOLÓ!
Kérdező ha nagyon nem szeretsz futni akkor kerékpározz amúgy nekem is nagy a fenekem de én futni fogok pedig nagyon utállok de az 1. válaszadó elindított bennem vmit:)
Nekem is nagy fenekem van pedig deréktól felfele tök vékony vok a popsim meg mint a ház:(
Szia, hat en nem vagyok valami jartas ebben de visszaolvasva kismillio valaszt, itt mindenki a Rubint Reka dvdjet ajanlja popora...te dontsd el ! :)
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!