Mi a véleményetek az ilyen edzőkről?
A terembe, ahova járok (szeretem a termet), a szokásos hétfő esti csúcs volt ma.
A teremben van jó néhány edző, a többségük érti a feladatát, de van néhány nagyon idegesítő, ők azok, akik általában a pénzes kövér embereket edzik, többnyire rossz technikával, és minden gépet befoglalnak.
Ma pl a terem 90%-át ezeknek az edzőknek az emberei foglaltak el, de úgy, hogy egyik gépen törölköző, a másik gépen edzettek, a harmadik gépen semmit nem csináltak, de nem lehetett használni, mert oda majd mennek, és az nekik akkor kell.
Annyira felidegesített a dolog, hogy ma inkább hagytam a fenébe az edzést, és hazajöttem, mert kb csak állni lehetett a terembe, mert minden foglalt volt.
Ha azért lennének foglaltak a gépek, mert használják, arra azt mondanám, hogy ok, de, h azért foglalt 4 gép, mert majd 1x használják 2 percre az nekem kicsit sok volt.
Szerintem én is ugyanúgy fizetek a teremért, mint ők, csupán az edzőnek nem fizetek, nem értem, hogy nekik miért lenne több okuk használni a termet, mint nekem. Főleg, hogy én heti 4x intenzíven edzek, és pár éve már ide járok bérlettel.
Azért nem lenne jó ilyenek miatt kib@szatni magam.
És csak a véleményetekre voltam kíváncsi, esetleg, h veletek történt-e ilyen.
kis nyuszi vagy. Parasztok voltak, de mivel képtelen vagy kiállni magadért, megérdemled, hogy akadályozzanak...
Az milyen már, hogy inkább hazaszaladtál pityeregni, edzés helyett? Jobb is, hogy nem rontod a levegőt a teremben.
Egyértelmű megfutamodás volt.Hol érdekel már engem,hogy rajta van a törülköző?Ha van ott valaki,akkor beszállok hozzá.
Egyébként pont ezért nem edzem fitnesz központokban,pedig megtehetném.Direkt járok egy kicsit lepukkantabb terembe,ahol a többség papucsban van,de mindenki normálisan edz.Edző még nem járt ott,ha meg valakinek tanács kell,akkor a 20 éves pultos bigétől kérhet tanácsokat,meg edzéstervet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!