Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan adhatnék le pár kilót...

Hogyan adhatnék le pár kilót január végéig, illetve hogyan hozhatnám magam a legjobb fizikai formába?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, 168 cm, 69 kg. Sajnos ezt a pluszt 2 éve szedtem fel.

Felvételt nyertem egy olyan iskolába, ahol kemény fizikai felmérések, órák vannak.

Hogyan adhatnék le január végéig 10 kg-t, illetve szeretnék remek formába jönni. Ez annyit jelent, hogy gond nélkül hosszútávon tudjak futni, fekvőtámaszokat végezzek kifulladás nélkül stb.

Kérem szépen, aki ért hozzá, segítsen nekem, mert nagyon fontos lenne.

Köszönöm szépen, és minden tanácsot örömmel fogadok!

Hogyan adhatnék le

2010. nov. 21. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát ha nagyon bele akarsz húzni, akkor mindent nap kéne edzened. Minden nap menj el futni, és minden nap csinálj fekvőtámaszt, felülést, hátizmot és guggolást. Csináld úgy, hogy mondjuk eleinte futsz 10percet, középtempóban megállás nélkül, majd kis pihi és 1-2 sprintet iktass még be. Majd egy hét múlva, 1-2 perccel és 1-2 sprinttel mindig toldd meg az adagod.:) Fekvőtámaszból csinálj 3 fajtát (egy vállszéles, 2 vállszéles, és negatív fekvőtámsz) mindegyik fajtából mondjuk kezdetben 15-15-öt, de ha ennél jobban megy, mehet kicsit több is.:) Hasizomnál csinálj rendes felülést, oldalsó felülést, hasprést, mindegyikből 20-20-at.:) Ha jobban megy, mehet kicsit több is mindegyikből.:) Hátizomnál csinálj rendes hátizmot és húzódzkodást is, húzódzkodásból amennyi megy, hátizomból meg 20-at, de ha itt is jobban mennek a dolgok, mehet több is.:) Guggolásból meg csinálj kb 30-at, és a szokásos, ha több is megy akkor mehet több.:D Aztán hetente mindig told meg az adagjaid egy 5-össel.:) Ha nagyon nem bírod a strapát 2 naponta tarts 1 pihenőnapot, de minimum tarts hetente 1 pihenőnapot! Emellett figyelj arra mit eszel.:) Én ezt csináltam, nem jártam mellette kondiba, és nem panaszkodhatok.:)

Sok sikert!;)

2010. nov. 21. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!