Legjobb barátnőm és én. Hogyan hozhatnám ki belőle a régi "őt"? Mit tegyek hogy így legyen?
Lehet, hogy félreértek valamit. Csak azért kérdezem meg: te is lány vagy, ugye? Mert irtad, hogy a legjobb barátnőm és én. Csak annyira furcsa az, hogy szinte minden mondatodban azt irod, hogy te mennyire szereted.
Ha válaszolsz, hogy fiú vagy lány vagy-e, akkor kérdésedre is válaszolni próbálok.
lány vagyok én is.
(csak barátságból szeretem, ne értse félre senki, attól mert sokat írtam :$ :D)
Ez esetben saját példámat tudom neked leirni. Én nem tudom igazán kimutatni szeretemet mások felé, ide tartoznak a barátnők is. Igy vannak, akik mindig azt hiszik, hogy haragszok rájuk valamiért, pedig nem igy van, én a komolyabb, távolságtartóbb emberek közé tartozom. Lehet, hogy barátnőd is ilyen, azért nem irkálja neked, hogy szeret meg hiányzol.
De gondolkodj el azon is, hogy nem viszed-e túlzásba az ilyen szeretlek, hiányzol szöveget, mert az is lehet(ez lenne a rosszabbik), hogy már falra mászik tőle, meg gusztustalannak, nyálasnak tartja.
Szerintem az lenne a jó, ha megbeszélnétek és tisztáznátok. Látom benned van igyekezet és megváltozni is képes lennél. Azáltal, hogy beszélnétek erről, még egy lépcsőfokkal erősödne barátságotok is, hisz a barátság az őszinteségről is szól. Szoritok neked, és ne félj elmondani neked, hogy mi bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!