Mitől olyan hatékony a ZUMBA?
A legjobb mozgásforma, mert a koreográfia a zenéhez annyira magával ragad, hogy nem tudod abbahagyni és nem is érzed a fáradtságot. Eksztázisba hoz.
Otthon is jó vidire csinálni, de az igazi társaságban!
:D
Tényleg nagyon jóóóóó!
Zumbaőőőőrület!:D:D:D
Én úgy tudom, hogy ráadásul interval típusú edzés, ami az egyik leghatékonyabb (intenzív és könnyebb szakaszok váltakoznak).
Én még egy kg-ot sem fogytam tőle, viszont a párom megjegyezte, hogy feszesebb lett a combom és laposabb a hasam... Ez nekem elég. Ráadásul jobb a kedvem is tőle.
Köszi a válaszokat! Én is észreveszem már, hogy egész látványosan feszesedek, lassan száműzöm a narancsbőrt is. :)
És persze a kedvem is sokkal jobb!!! Nekem találták ki ;)
Elsősorban szerintem azért, mert van benne valami, ami nem engedi el az embert... :)
Anyukámmal kezdtem neki, és közölte, hogy ő ezt élete végéig csinálni fogja. (35 éves én 16/L) Pedig tudni kell róla, hogy kicsit túlsúlyos, és a tornákat mindig a felénél abbahagyta, ezt viszont egymás után kétszer végigcsinálta, hiába fáradt el rettenetesen! Én nem tudtam mást csak mosolyogni és nézni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!