Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok kb.3 hónapja...

15 éves vagyok kb.3 hónapja kondizok! Szeretnék fogyni egy 10 kilót kb. annyi felesleg van rajtam. Szeretnék Xenadrine EFX-et szedni! Valaki írna edzéstervet is adni valami értrendet is?

Figyelt kérdés
És ha már fogytam 10kilót akkor el akarok kezdeni fehérjét szedni mellé és az mellé valami vitamint!Milyen fehérjét és vitamint ajánlanátok nekem ? Nektek mi vált be?
2010. nov. 17. 20:03
1 2
 1/11 anonim válasza:

15 éves vagy. Csinálj teljes test edzéseket egyél sok húst tojást túrót. Szénhidrátbeviteled korlátozódjon tészta krumpli rizs zab-ra. Számold ki a napi kajamennyiséget amire szükséged van...

Fehérjét kiegészítésként iszunk, hogy meglegyen a napi elegendő proteinbevitel. Vitamint meg mindenképp szedünk mert a testet igencsak igénybevesszük.

Előbb izmot szedjél fel és utána diétázz... Úgy könnyebb ;)

2010. nov. 17. 20:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Már van izmom elég sok:) Csak fogynom kéne 90kg-al szériázok vállgéppel és 60-70kg-al fekve nyomó géppel !Akkor már lehet egy kis izmom vagy nem?
2010. nov. 18. 07:22
 3/11 A kérdező kommentje:
És hogyan számoljam ki hogy hány kalória kell nekem egy nap?
2010. nov. 18. 07:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Bodybuilder.hu - n val étrendkészítő, ott megteheted.
2010. nov. 20. 07:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Jaj, a kalóriát vastagon leszarhatod.
2010. nov. 20. 07:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Én is tudom hogy a body builderen van étrend-kiegészítő.:D Én nem azt kérdeztem hol találok hanem melyik lenne jó nekem!!!!!!
2010. nov. 20. 09:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Honnan a szarból tudjam?
2010. nov. 20. 13:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Fogyni akarsz akkor diéta + kieg. Ha izmot akarsz akkor tömegnövelő étrend + kieg. Diéta: kevész szénhidrát, sok fehérje. Tömegnövelés: több szénhidrát, lehet kicsit kevesebb fehérje.
2010. nov. 20. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Fehérjéből szájtekos sima whey protein + dextróz. Vagy power protein + dextróz. Vitamin: Daily Vita-min kezdőnek tökéletes.
2010. nov. 20. 13:17
 10/11 A kérdező kommentje:
KÖSZ!!
2010. nov. 20. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!