Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fajta fehérje port...

Milyen fajta fehérje port ajánlotok?

Figyelt kérdés
Hali. 16F vagyok, otthon edzek, de a táplálkozásom nem éppen megfelelő. Ált. 4-re érek haza, addig csak szenyát eszek akkor ebéd, majd este valami könnyebb vacsora. Tablettázni, steroidozni nem akarok, meg nem is lenne értelme még.Fehérjének nincs káros hatása, de érdekelne, milyen fajtát, és abból mennyit és hányszor ajánlatos.
2010. nov. 16. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De koxnál jobban be is épül a fehérje, és ezen a szinten már elégeted azt a mennyiségű energiát, ami ahhoz kell, h ne zsírosodj, de, ha vki most kezdi, többnyire még a gyakorlatokat sem tudja végrehajtani, akkor olyan simán elzsírosodik.
2010. nov. 17. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért az már enyhén sokkoló hogy akik elkezdik azonnal azzal kezdik hogy szteroid ...
2010. nov. 17. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Koksz nélkül zsírosodik el, koksszal is, de pl staza kúra mellé spiro és máris nem zsírosodik :)
2010. nov. 17. 12:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez tényleg eléggé durva, hogy ha a csávókám elkezdi a testépítést/edzést, rögtön azt nézi, hogy lehetne némi kokszot beszerezni...
2010. nov. 17. 14:54
 15/15 bazsa83 ***** válasza:
Ez így van! Manapság már azt hiszik,hogy a kox valami cukorka,vagy nem tudom mit gondolnak pontosan,de elég gáz a helyzet!Nemrég 1 19 éves srác talált be a terembe 0ki nincs,hogy 1 éve edz,hogy kéne neki pár ampi deca!Hát jó gyorsan leloltottam,hogy ha 19 évesen 1 év ezés után koxolni akar akkor jó nagy barom!
2010. nov. 17. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!