Ajánlanátok nekem jó fajta fehérje turmixokat, amit még meg is lehet inni?
A proteinszelet jó, de tele van cukorral és nagyon drága.
Nagyon dicsérik a Scitec termékeit, én például 100% Whey Protein-t használok már évek óta és nagyon finom vízzel is. Nem a legolcsóbb, de nem is olyan drága.
Én csak ajánlani tudom, de ha nem akarsz nagyon gyorsan lefogyni, akkor a Delite is belefér, amit előttem linkeltek. Bár diétában inkább ne. :)
Jaj ez a Scitec-ezés, ugyananyira dicsérik mint utálják, ahogy a Biotech termékeit is! De egy biztos, mindkettő jó és magyarországon a legelérhetőbb árak jó minőségben ugyanis mindkettő magyar! Igaz a Biotech termékeit németországban és az USA-ban gyártják, a Scitecet nem tudom!
Ha fogyásról van szó akkor ezeket tudom ajánlani: [link]
Üzletek: Mammut 1 -1 match szint, Árkád(nem tudom hol), Auchan(üzletsor, ott a kajáldák felé), azthiszem az Arénában is van, Westendben is, azthiszem van még de nem jut eszembe, vidéken nemtudom, de lehet a holnlapon, vagy goggle-on megtalálod! ha odamész és elmondod mit merre meddig, akkor ők ajánlani fogják neked azt a 2-3 terméket ami neked szóba jöhet és amik között dönthetsz! Azért ajánlom ezeket a Biotech üzleteket mert tudom hogy a munkakörükbe tartozik hogy vágják ezeket a dolgokat, és ha nem, mert esetleg ujjonc abban a pillanatban felhívja az egyik legtapasztaltabb kollégáját aki útba igazítja!
Ezek szimpik. Főleg ami szinte csak fehérjéből áll.
Ha kiegészítem az étkezésem ezekkel a turmixokkal, akkor kb hogy nézzen ki egy napi menüm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!