Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyurásrol (elsösorban azoktol...

Gyurásrol (elsösorban azoktol akik értenek is hozzá, és van több év tapasztalatuk meg ott vannak a tápkiegekben) Lécci az olyan AMATÖRÖK KIMÉLJENEK! Akik azt sem tudják mi az a gyurás. Kérdésem hogy mit kéne szedni nagyobb izom tömeg növeléshez?

Figyelt kérdés
szeretném a segitségetek kérni. Info rolam:180 cm vagyok 91 kg, 20 éves. 2 éve gyurok és hetente 3 szor. Eléggé testesebb alkat vagyok (zsirban értendö:D) föleg a hasamon van zsir fölösleg, többi helyröl sikerült eltüntetni és izmot épiteni 2 év munka során.A kaja rendben van. Megfelelö a fehérje és szénhidrát bevitel, viszont vitamint egyáltalán nem szedek ugy hogy azt is jo lenne ha ajánlanátok.Tápkiegeket 3 honapja kezdtem el szedni. Folyamatosan szedek fehérjét (a 100% whey protein professional-t) valamint 1 honapig a brutal anadrolt.Most a következö honapba jelenleg szedem a kreatin phx et nemsokára ennek is a megengedett 1 honap végére érek.Tehát kérdésem az lenne ezek után mit kéne szednem ha izom tömeget szeretnék növelni.Remélem minden infot elmondtam magamrol amit tudni szeretnétek edzés multal testalkattal stb. vel kapcsolatba.Csak hogy legyen példa: Az a célom hogy kb ugy nézzek ki mint Vörös Zoli nagy pé lda képem ö :DPersze tudom hogy ez nagyon nagyon sok év kemény gyurás és nagyon kemény étrend betartás szükséges hozzá. Mégegyszer mondom amatörök kiméljenek föleg azok akik azt sem tudják mi az a táplálék kiegészotö és azt mondják a fehérje/tömegnövelö/energizálo kárositja a szervezetet.
2010. nov. 13. 16:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Scitec BCAA express 500g asszem 5000pénz.A kapszula mindig drágább.A fehérje meg nem a legjobb hasznosulás szempontjából 160adag tejsavó árából veszek 320 adag kevertet.Am a legnagyobb része szója(gondolom 60-70%körül)mert az az óccsó a többi meg tejsavó és kazein
2010. nov. 16. 17:24
 32/34 A kérdező kommentje:

lehet hülye kérdés.

de az L-glutamin és a Glutamin között mi a külömbség?

2010. nov. 16. 18:26
 33/34 anonim ***** válasza:
semmi.Ugyan az mind a kettő.
2010. nov. 16. 20:17
 34/34 A kérdező kommentje:

ezt a kombot tuti meg veszem.

A creatinbol még maradt fél doboz . haver azt mondta hogy jo lenne mellé vitargo CRX, szted érdemes ezt vmivel kombinálni vagy tökéletes magába?

2010. nov. 17. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!