Gyurásrol (elsösorban azoktol akik értenek is hozzá, és van több év tapasztalatuk meg ott vannak a tápkiegekben) Lécci az olyan AMATÖRÖK KIMÉLJENEK! Akik azt sem tudják mi az a gyurás. Kérdésem hogy mit kéne szedni nagyobb izom tömeg növeléshez?
Szedjed de megadózisban!Jó kis metiltesztó...Finom az!
Fehérjét nehogy megegyél 300g-ot amennyit a sok hülye mond az baromság.PCT sem kell a tesztótermelésed fél év alatt úgyis visszaáll.Addig meg minek álljon a farkad?Felesleges kidobni azt a 15000et levezetésre.
Az is hülyeség hogy szünetet kell a kúrában tartani.Legalább 1évig toljad.
Jah és proviron nem kell mellé.Ha kinő a csöcsöd legalább nagyobb lesz
Legalon sem kell utána a májad majd rendbejön magától(vagy nem)
És ha teheted syntholt is bökjél mellé mert úgy leszel csak igazán gizda!
Én ezt írtam 1 régi kérdéshez de am simán beadja!!!Nem ilyen danabol kúrát terveztem de kipróbálom:D
Már gyanús volt a kérdésben, hogy amatőrök kíméljék... Hát haver az a helyzet, hogy fogalmad sincs a dolgokról.
"bunnytol egy eléggé hires testépitötöl"
Testépítő? Híres? Elismert? HOL? Haver ha neked ő a hiteles ember, akkor toljad csak a scitec-et mázsaszámra! A Bunny megállás nélkül szopja a scitec farkát, nem kéne mindent elhinni amit mond.
Vitamint kell szedni. 100% whey pro-nál van jobb és olcsóbb fehérje is. Anadrol pénzkidobás 20 évesen. Krea PHX nem fogy száraz izmot hozni, semmilyen izmot nem fog hozni. Nem tudom mért említed hogy a "megengedett" 1 hónaphoz közelítesz... mi lenne ha tovább szednéd? Semmi.
Végül Vörös Zoli szintjét soha sem fogod elérni tápkieggel sem.
nem csak 20 évesen pénzkidobás az anadrol, a crea akármi meg szintén... pont ez a lényeg, hogy aki ért a táplálékkiegészítőkhöz az nem dől az ilyen szuperhájtek ujfejlesztésű kreatinoknak meg a többi baromságnak.
Fehérje kell. Mindegy milyen fehérje. Csak az legyen. És szénhidrát. Nem Jumbo, meg nem tömegnövelő hatpofára, hanem rizs, főtt krumpli, zabpehely. Cukor csak edzés után, a turmixba.
"Persze tudom hogy ez nagyon nagyon sok év kemény gyurás és nagyon kemény étrend betartás szükséges hozzá."
Asszem olyan 15-20 éve nyomatja Zoli szóval van időd, persze az évi két szteroid kúra is befityeg nála, mível normál hormonszinttel sosem lesz 60-as karod. Legalábbis izomban.:D
jó de csak szolók a novedextől nem fogsz izomnövekedést tapasztalni, mindössze a vérben keringő tesztoszteront feltolja az egekig... Ebben ez a legjobb, viszont sem izom sem erőnövekedést nem igazán lehet tőle tapasztalni. Tipikus doppingkúra utáni szer.
A tri-anabol jó cucc biza, de az sem koksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!