Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyurásrol (elsösorban azoktol...

Gyurásrol (elsösorban azoktol akik értenek is hozzá, és van több év tapasztalatuk meg ott vannak a tápkiegekben) Lécci az olyan AMATÖRÖK KIMÉLJENEK! Akik azt sem tudják mi az a gyurás. Kérdésem hogy mit kéne szedni nagyobb izom tömeg növeléshez?

Figyelt kérdés
szeretném a segitségetek kérni. Info rolam:180 cm vagyok 91 kg, 20 éves. 2 éve gyurok és hetente 3 szor. Eléggé testesebb alkat vagyok (zsirban értendö:D) föleg a hasamon van zsir fölösleg, többi helyröl sikerült eltüntetni és izmot épiteni 2 év munka során.A kaja rendben van. Megfelelö a fehérje és szénhidrát bevitel, viszont vitamint egyáltalán nem szedek ugy hogy azt is jo lenne ha ajánlanátok.Tápkiegeket 3 honapja kezdtem el szedni. Folyamatosan szedek fehérjét (a 100% whey protein professional-t) valamint 1 honapig a brutal anadrolt.Most a következö honapba jelenleg szedem a kreatin phx et nemsokára ennek is a megengedett 1 honap végére érek.Tehát kérdésem az lenne ezek után mit kéne szednem ha izom tömeget szeretnék növelni.Remélem minden infot elmondtam magamrol amit tudni szeretnétek edzés multal testalkattal stb. vel kapcsolatba.Csak hogy legyen példa: Az a célom hogy kb ugy nézzek ki mint Vörös Zoli nagy pé lda képem ö :DPersze tudom hogy ez nagyon nagyon sok év kemény gyurás és nagyon kemény étrend betartás szükséges hozzá. Mégegyszer mondom amatörök kiméljenek föleg azok akik azt sem tudják mi az a táplálék kiegészotö és azt mondják a fehérje/tömegnövelö/energizálo kárositja a szervezetet.
2010. nov. 13. 16:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Izomnövekedést nem is tapasztaltam.Egyszerűen definiáltabb lettem.Gondolom az ösztrogén elnyomása miatt
2010. nov. 15. 14:05
 22/34 A kérdező kommentje:

haxor: elhiszem hogy jo flegmázni meg gunyolodni.

Jo elismerem hogy még én is kezdö vagyok tápkiegek iránt mert eddig nem foglalkoztam vele. csak most kezdtek el érdekelni.

Ha foglalkoztam is csak a scitek es dolgokat olvasgattam és érdeklödtem irántuk igy csak azokhoz értek ("valamennyire")

Azt is elismerem hogy az anadrol teljesen felesleges volt.

Csak hát az volt az elsö dolgog életembe a tápkieg mellé igazábol még azt sem tudtam mi az, csak haverom beszélte belém aki elvileg "nagy testépitö" hogy ajjj ez tuti meg fog dobni.... de most olvastam utánna hogy ez az én koromban semmit nem ér és nem is használ.

SZoval komolyra forditva és viccet félre téve hibáimat elismervén :D

Te a fehérje mellé mit ajánlanál a testalkatomhoz? Cél hogy izom tömeget szedjek fel magamra lehetöleg kevés zsirral.

Valamint volna még egy kérdésem.

Neked mi a véleményed az energizálokrol Pontosabban a Hot bloodrol? az k@rv@ra felesleges?

Illetve egy 3. is lenne :D

Mi a véleményed a sustanolrol? mellékhatásairol persze ezt biztos hogy nem akarom használni csak érdeklödöm. Nem tudom ez télleg igaz? mert havernak volt fél éves kúrája és azt mondta h k@rv@ra meg is dobta és az összes zsir is lement még a hasa is lapos lett. látszik is hogy laposabb de én nem vagyok benne biztos hogy ez télleg igaz e.

2010. nov. 15. 16:04
 23/34 clint ***** válasza:

h4xor igen sokaknak lenyomta a pár százalékkal a testzsírt.

Amúgy a halodrol izomnövelésre jobb, vagy olcsóbban meguszód két doboz ecdysone fx-el a halodrol ugyis az ecdysteron miatt ütős... Ha kiprobálod majd irj egy privátot mi lett az eredmény.

""sustanol"" :D ez komoly

2010. nov. 15. 18:06
 24/34 anonim ***** válasza:

A halodrol nekem is szimpatikus volt de most a 2hónap kox-2hónap pihi metódust követem(pihenés alatt meg kreatin kúrákat csinálok)Am a stano-nolva kombó beütött nagyon.Kicsit levittem a ch-t nem sóztam szarrá a kajámat.Olyan eres vagyok mint 1 disznó.Csak 1 grammot nem híztam:D De nem is baj.A tükör a lényeg

Kérdező:szerintem nem voltam flegma.Normális választ írtam.

Az energizálóknak meg a bedurranás fokozóknak nem látom értelmét.Normálisan intenzíven kell edzeni és akkor nem kell ilyen szarra pénzt kidobni.Ez inkább azoknak jó akik éjszaka melóznak és utána egyből mennek edzeni.De én is ilyen vagyok és megvagyok nélküle.

A szuszta jó cuccos kombinálva HA eredetit vagy azonos hatóanyagút tudsz szerezni ami valószínűtlen.Esetleg versenyzőtől.Most az omnadren a divat mert

1. olcsóbb

2. már ugyan az a hatóanyagtartalma

2010. nov. 15. 18:35
 25/34 anonim ***** válasza:
Egyébként ne hogy azt hidd hogy a koxolás abból áll hogy 1-2 hónap alatt benyomsz 15-20 ampullát és felszedsz 10 kiló izmot.Ez annál kicsit(sokkal)bonyolultabb dolog
2010. nov. 15. 18:36
 26/34 anonim ***** válasza:

Jah és hogy mit ajánlanék.Hát én leírom az überbrutál tömegelő stack-emet(?:D)

1 doboz BCAA

1 doboz Glutamin

1 doboz Power Protein(4kg)

1 doboz Multi pro

2 doboz Joint X

+van még 1 kiló kreatinom(biotech 100%mono)

Ez kb 2 hónapnyi cuccos és 30ért veszem meg vagyis 15/hó

De a clint által említett Halodrol is jó cucc.Csak nem mindenkinél hat és nem is olcsó

2010. nov. 15. 18:40
 27/34 clint ***** válasza:
pontosabban: rohadt drága és extrém fehérjebevitel mellett hat.
2010. nov. 16. 04:13
 28/34 anonim ***** válasza:

Jó...de minden csak extrém magas fehérjebevitel mellett hat:D

Ha nagyobb házat akarsz több építőanyag kell

2010. nov. 16. 05:56
 29/34 A kérdező kommentje:

hello

neztem a termékeket ez télleg egy durva kis kombo :D

A fehérje is nagyon jo az árához képest elég sok mennyiséget adnak. de az nem baj hogy kazein minöségü fehérje van benne? (ugye ez lassabban szivodik fel, ezt nem csak éjszakára szokták használni?)

2010. nov. 16. 16:07
 30/34 A kérdező kommentje:

ja és ha bcaa bol ha a kapszulásat venném nem a port az hátrányosabb valamivel?

mert most nézem hogy van 200 db os kapszula az 7000 ft meg 500 gr os por az 10 000 ft és jelenleg a keretbe nem naon fér bele ha mindent meg akarok venni. véleményem szerint a 2 ugyan annyi idö alatt fogyna el de javits ki ha tévednék :D

2010. nov. 16. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!