Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyurásrol (elsösorban azoktol...

Gyurásrol (elsösorban azoktol akik értenek is hozzá, és van több év tapasztalatuk meg ott vannak a tápkiegekben) Lécci az olyan AMATÖRÖK KIMÉLJENEK! Akik azt sem tudják mi az a gyurás. Kérdésem hogy mit kéne szedni nagyobb izom tömeg növeléshez?

Figyelt kérdés
szeretném a segitségetek kérni. Info rolam:180 cm vagyok 91 kg, 20 éves. 2 éve gyurok és hetente 3 szor. Eléggé testesebb alkat vagyok (zsirban értendö:D) föleg a hasamon van zsir fölösleg, többi helyröl sikerült eltüntetni és izmot épiteni 2 év munka során.A kaja rendben van. Megfelelö a fehérje és szénhidrát bevitel, viszont vitamint egyáltalán nem szedek ugy hogy azt is jo lenne ha ajánlanátok.Tápkiegeket 3 honapja kezdtem el szedni. Folyamatosan szedek fehérjét (a 100% whey protein professional-t) valamint 1 honapig a brutal anadrolt.Most a következö honapba jelenleg szedem a kreatin phx et nemsokára ennek is a megengedett 1 honap végére érek.Tehát kérdésem az lenne ezek után mit kéne szednem ha izom tömeget szeretnék növelni.Remélem minden infot elmondtam magamrol amit tudni szeretnétek edzés multal testalkattal stb. vel kapcsolatba.Csak hogy legyen példa: Az a célom hogy kb ugy nézzek ki mint Vörös Zoli nagy pé lda képem ö :DPersze tudom hogy ez nagyon nagyon sok év kemény gyurás és nagyon kemény étrend betartás szükséges hozzá. Mégegyszer mondom amatörök kiméljenek föleg azok akik azt sem tudják mi az a táplálék kiegészotö és azt mondják a fehérje/tömegnövelö/energizálo kárositja a szervezetet.
2010. nov. 13. 16:12
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Szóval akkor én egy amatőr senki vagyok mert nem szedek tápkieget? Pedig régebb óta eddzem mint te... ezt sohasem fogom megérteni. Szálkásíts le majd toljad a jumbo-t azt csá. Ha ennyire értesz hozzá akkor tudnod kéne.
2010. nov. 13. 16:21
 2/34 A kérdező kommentje:

Képzeld napmint nap body.builder.hu-t olvasok és ott van kérdezési lehetöség bunnytol egy eléggé hires testépitötöl és ö azt mondta hogy izom tömeget kellene növelni mert köztudott hogy nagy izomzatnak nagy az energia felvétele és azzel sokkalta jobban gyorsul is az anyagcserém.

magyarul ha nagyon gyors az anyag csere a nagy izom tömeg mellett könnyebb a zsirt leadni szálkásitással. akkor most döntst el hogy kinek van igaza neked vagy egy elismert hires testépitönek aki egész életébe ezt csinálta és az az élete

2010. nov. 13. 16:25
 3/34 anonim ***** válasza:
Jó ahogy érzed én nem vitatkozom veled... sőt leszarom mit csinálsz de biztos nem tömegelnék rá 2 év gyúrás után a hájra. Még ha kezdő lennél baszod.
2010. nov. 13. 16:28
 4/34 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ha neki hiszel csak akkor miért nem tőle kérded meg mit szedj??
2010. nov. 13. 16:32
 5/34 anonim ***** válasza:
mert lusta elolvasni az alapismereteket
2010. nov. 13. 16:37
 6/34 A kérdező kommentje:

Csak izmot akarok szedni magamra mert felesleg egy kevés igy is van rajtam azért is nem szedek tömeg növelöt mert sok vissza jelzés van hogy tömegnövelöktöl részben zsirt is lehet felszedni.

Mint le irtam fehérjét szedek 100% whey protein professional-t a fehérjétöl cseppet sem lehet zsirosodni a tömeg n. meg fehérje két külön dolog. Mellé szedtem még a creatin PHX-et ami száraz izmot hoz nem vizesit.

lassan ennek is a megengedett honap végére érek a fehérjét minden képpen folytatni fogok de mellé nem tudom mit kéne szedni.

tömegnövelöt nem naon tervezem

2010. nov. 13. 16:38
 7/34 anonim ***** válasza:

"Csak izmot akarok szedni magamra mert felesleg egy kevés igy is van rajtam azért is nem szedek tömeg növelöt mert sok vissza jelzés van hogy tömegnövelöktöl részben zsirt is lehet felszedni."

Ja ezért kéne előbb leszálkásítanod.

2010. nov. 13. 16:42
 8/34 anonim ***** válasza:
Azért megnyugtatlak hogy naturálban a büdös életben nem leszel olyan mint a Zoli.Oda az edzés meg az étrend kevés.Nehogy azt hidd hogy ő csak rizscsirkét nyomat.
2010. nov. 13. 18:06
 9/34 anonim ***** válasza:

Na most erőt vettem magamon hogy válaszoljak pedig nem nagyon akartam

Azért mert fehérjét szedsz zsírosodni fogsz ugyan úgy.Ez nem a fehérje vagy a tömegnövelő miatt van hanem a nagy mennyiségű ch miatt ami kell a tömegeléshez.Ch-ból nincs olyan hogy pont elég.Vagy sok vagy kevés.Ha kevés stagnálni fogsz(hosszútávon izmot veszíteni) ha sok akkor zsír is megy fel az izom mellé.

20 évesen nem tudom minek szedtél anadrolt de azt 30+os korosztálynak találták ki.

A másik.Bunny a büdös életben nem volt testépítő de még csak szakember sem.Csak a nagyon kezdő tudásúak veszik komolyan amit mond.Aki meg ért hozzá röhög rajta.Inkább Charles Glasses íásait olvasgasd mert kicsit többet tud erről a sportról mint bárki más a világon és ezt ő írta:

Naturál testépítőknél nem szabad azt a módszert alkalmazni hogy feltömegelsz majd szálkásítasz mert ha túl nagy súlyról kezded a diétát akkor elhúzódik.Ekkor pedig a felszedett izom nagy része is ugrik.Vagyis ott vagy ahol elkezdted.A jobbak megtehetik mert koxolnak ami gátolja a katabolizmust.

A kérdésedre konkrétan:zabálj azt kész.Ne a tápkiegektől várd a csodát mert nagyon pofára fogsz esni.Próbáld ki a glutamint a BCAA-t vagy az ecdsteront.

Ui.:

Ahoz képest hogy 2 éve edzel nem sokat tudsz és ezért szoktam azt mondani hogy azt hogy ki a kezdő és ki a haladó nem az évek hanem a tudás dönti el.Vagyis az is lehet haladó aki még súlyzót sem látott,mert a nagyobb tudása miatt jóval gyorsabban fog fejlődni

2010. nov. 13. 18:25
 10/34 anonim ***** válasza:

Szedj szteroidot, lehetőleg tablettás formában, mert az úgy kevésbé káros. Aki azt mondja, hogy vezesd fel a kúrát, meg vezesd le, az f@szságokat mond, kezdj egyből bele keményen, nem kell mellé semmi extra cucc, csak a tabis szterka, mert edzés mellé sem kellett eddig sem a vitaminkomplex. Ha csöcsösödsz kicsit, az csak jó, mert olyan, mintha nagyobb lenne a mellizmod, hidd el, tapasztalat.

De fontos, hogy tabisat vegyél, mert az jobban hat, és nem kell azzal baszakodni, hogy beadasd magadnak valahol. És lehetőleg 500 szemes kék, lengyel danabolt vegyél, mert az a legtutibb. És mellé persze nem kell a fehérje, mert minek dobnál ki még tízezreket az asztalon, menjen csak a dana natural, h jobban hasson :)

Remélem segítettem, sok sikert, és látványos növekedést :P

2010. nov. 13. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!