Egy 70 kg-s embernek mekkora súllyal való guggolás egy ideális teljesítmény egy athletikus testalkathoz? 70kg+rúd, 100kg, 140kg, esetleg több?
No, ez az edzesterv nagyon tetszik még tanulmányozom, a videó tuti, erre volt szükségem. Én úgy választanék személyi idzőt, hogy jó alakja van és inteligensnek látszik, nemtudom, mi a véleményetek....
9-es, akarok izmosodni, de nem a maximim érdekel, sza nem testépítő vagyok, táncolok, meg hobbi sportolgatok, meg szeretnék jó formát ezért kérdeztem, ti mennyivel gugoltok, mer én így 60-al kevésnek érzem magam, szeretnék erős lenni, de erőemelő sem vagyok. De mindenféle lábgyakorlatot csinálok.
inkább vhogy az érdekelt, hogy egy jó guggoláshoz(hogy jól tudjak guggolni), milyen egyéb gyakorlatot láttok hasznosnak, most a törzstől eltekintve. =) /fenék, lábhajlító, vagy deadlift/vagy igazán mind kell? =D akkor beépítem az inteligens tervbe vhogy...thx ✌️
én is azt szeretném hogy kisebb testsúllyal mozgassak nagyokat, akkor jobb a BMI-m. kis kreatint eszek
50 guggolás?De az minek?Nem erősít ésAnnyit az alsóhát nem bír ki.
Ezért nem célszerű goggolni meg merevlábas felhúzás csinálni magas ismétlésszámmal.
Az alsóhátad kifárad a többinek meg lóxar gyenge a terhelés.
Csináld akkora súllyal hogy 6-12 ismétléseket birj megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!