Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha 2km-t megtettem 15 perc...

Ha 2km-t megtettem 15 perc alatt gyalog az mennyire számít jó teljesítménynek?

Figyelt kérdés
Ebben nem volt futás és volt némi piros lámpánál állás.

tegnap 13:21
A kérdező szavazást indított:
Jó teljesítmény
Átlag ember meggyalogolja ezt ha nagyon akarja
9 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
A gyalogláshoz teljesítmény értéket fűzni... Hát érdekes...
tegnap 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
#1 Konkrétan 120 éve olimpiai sportág, de ne zavarjon.
tegnap 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

Konkrétan elég elhanyagolható a többi erőnléti sportág mellett, de ne zavarjon. Persze ez csak szubjektív vélemény, ahogy az előző kommentem is szóval a kérdésre válaszolj ne nekem kommentelgess...

Olimpiai bajnok öttusázó vagyok.

Olimpiai bajnok ökölvívó vagyok.

Olimpiai bajnok gyalogoló vagyok...Hát köszi...

tegnap 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
#3 Akkor talán hagyd meg a válaszadást azoknak, akik tisztában vannak a sporttudomány objektív méréseivel, nem pedig csak szubjektív megérzésből írogatják a fikázást.
tegnap 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Jogos a feltevésed, ezért a tettek mezejére léptem és lemértem, bár a kérdés akkor is elég gyenge az adatok hianya miatt...

Én 188 cm, 70 kg, vékony, de sportos (küllemre és edzettségi szintre is) 30-as srác vagyok. (Kedves kérdező ezek alap adatok szóval neked is hasonlóképpen kellett volna)

15 perc alatt számomra átlagos sétával (Strava szerint 5.5 km/h) 1.4 km-t tettem meg. Tehát a 600 méter differencia alapján még számomra is erőltetett séta lenne. Ezt figyelembe véve igen, jó teljesítmény persze ha a kérdés egyáltalán valós és nem troll vagy esetleg egy brutál 70-es nagyinak tetszik lenni mert akkor pedig kivételes teljesítmény.

Ennek ellenére fenntartom az állításomat, hogy ez "csak" séta és ennél sokkal komolyabb sportok is vannak.

tegnap 17:34
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 187cm vagyok és 72kg és 23 éves
tegnap 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
8 km/h-t ad ki. Ugyanolyan magas vagyok, mint te, nekem ez már nagyon a határ erőltetett gyaloglás és kocogás között, szóval mivel piros lámpánál állás is volt benne, ha nincsenek lényegesen hosszabb lábaid, mint nekem, akkor gondolom te már valami sportgyaloglást ( [link] csináltál, nem sima járást. Máskülönben mechanikailag nem tudom elképzelni, hogy ebbe nem kocogtál bele.
tegnap 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Az jó eredmény.
tegnap 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!