Ha 2km-t megtettem 15 perc alatt gyalog az mennyire számít jó teljesítménynek?
Konkrétan elég elhanyagolható a többi erőnléti sportág mellett, de ne zavarjon. Persze ez csak szubjektív vélemény, ahogy az előző kommentem is szóval a kérdésre válaszolj ne nekem kommentelgess...
Olimpiai bajnok öttusázó vagyok.
Olimpiai bajnok ökölvívó vagyok.
Olimpiai bajnok gyalogoló vagyok...Hát köszi...
Jogos a feltevésed, ezért a tettek mezejére léptem és lemértem, bár a kérdés akkor is elég gyenge az adatok hianya miatt...
Én 188 cm, 70 kg, vékony, de sportos (küllemre és edzettségi szintre is) 30-as srác vagyok. (Kedves kérdező ezek alap adatok szóval neked is hasonlóképpen kellett volna)
15 perc alatt számomra átlagos sétával (Strava szerint 5.5 km/h) 1.4 km-t tettem meg. Tehát a 600 méter differencia alapján még számomra is erőltetett séta lenne. Ezt figyelembe véve igen, jó teljesítmény persze ha a kérdés egyáltalán valós és nem troll vagy esetleg egy brutál 70-es nagyinak tetszik lenni mert akkor pedig kivételes teljesítmény.
Ennek ellenére fenntartom az állításomat, hogy ez "csak" séta és ennél sokkal komolyabb sportok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!