Általában az elektromos szerszámoknál pl dekopírfűrész mennyire számít, hogy 70 W vagy 120 W a teljesítménye?
Én, az eddigi tapasztalataim alapján nem ajánlom a dekopírt, semmilyen esztétikát igénylő munkához!
Tép, fél centi lapvastagság felett pedig már hajlamos nem merőlegesen vágni. Én csak daraboláshoz használom. Ha szép munkát akarok végezni, akkor inkább elszórakozok flex-el és vaskoronggal. Sokkal lassabb, de pontos.
"fél centi lapvastagság felett pedig már hajlamos nem merőlegesen vágni"
Ott a hiba inkább benned van.
#4-nek:
Karbantartó vagyok.
Az 1 centis bútorlapra pillanatszorítóval ráfogattam egy egyenes lécet távtartónak, hogy még a kezem se zavarjon bele. Minimális előtolást adtam a távtartó mentén vezetve a gépet, szinte koptattam a bútorlapot. Kb 45-50 cm-ig jutottam el, miközben tehetetlenül néztem ahogy ismeretlen okból a fürészlap egyre dőltebb szögben halad. Kb 30'-nál tört bele.
Cseréltem lapot, cseréltem gépet, mindig ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!