Ha edzést követő éjszaka nem alszol 8-9 órát csak 5-6-ot akkor semmit nem fejlődsz, feleslegesen edzted meg keményen az izmaid, sőt mivel nem tud regenerálódni az izom ezért még csökken is?
Továbbá hány hét mire naturálon 1 hét influenza alatt elvesztett 4 kiló izom visszajön?
98 kg voltam influenza előtt, utána csak 96, gondolom csak az izom ment le mert az szokott még a ló fingásától is lemenni. Ugyanakkor a hasam is zsíros lett tehát gondolom további 2 kiló izom alakult át zsírrá.
"Ha edzést követő éjszaka nem alszol 8-9 órát csak 5-6-ot akkor semmit nem fejlődsz"
Mivel a fejlődés nem egyik napról a másikra történik, hanem egyik hónapról/évről a másik hónapra/évre, ezért egyetlen éjszaka semmit nem számít. Az adott hónap/év éjszakáinak ÖSSZESSÉGE számít. Ráadásul 5-6 óra alvás nem extrém kevés. Ennél kevesebb alvással is lehet tökéletes izomtömeget építeni, úgyhogy nem a 6 óra alvás miatt nem vagy izmos.
"hány hét mire naturálon 1 hét influenza alatt elvesztett 4 kiló izom visszajön?"
Ezt miből és hogy számoltad ki ilyen pontosan? 1 hét kihagyás még kómába esve se jár jelentős izomkatabolizmussal. Ilyenkor elmegy picit a tónus, a glikogén, az erő, feljön egy kis víz, és ezért látod magad szarnak. Két-három hét gyúrás után ott leszel, mint előtte.
"hasam is zsíros lett tehát gondolom további 2 kiló izom alakult át zsírrá"
Izomszövet biológiailag nem tud zsírsejtekké alakulni. Aki ilyet ír, azon soha nem volt egy kiló izom se, úgyhogy nincs mit féltened.
hát ha napi 8 - 9 ora alvas nelkul nem lehetne izmosodni akkor a vilagon max 20 ember lenne izmos
még élsportolok meg topp test építők közűl is cseszett keveseknek van lehetősége annyit aludni nem h atlag embereknek ne viccelj mar
“ Ezt miből és hogy számoltad ki ilyen pontosan?”
A kérdés alatt kifejtettem. Mérleg plusz szemmérték.
“ Izomszövet biológiailag nem tud zsírsejtekké alakulni. Aki ilyet ír, azon soha nem volt egy kiló izom se, úgyhogy nincs mit féltened.”
Ezt sejtettem. Viszont tudtommal le tud bomlani az izomszövet és helyébe tud zsírszövet képződni.
"Mérleg plusz szemmérték"
Annyit is ér a valóságban.
"le tud bomlani az izomszövet és helyébe tud zsírszövet képződni"
Tökéletes megállapítás, viszont 1 hét alatt ilyen érdemi folyamatok nem tudnak végbemenni.
4
“ Tökéletes megállapítás, viszont 1 hét alatt ilyen érdemi folyamatok nem tudnak végbemenni.”
Lehetséges, hogy akkor simán csak “kifolyt” a víz az izomból és máshol állt meg.
Idézek az 1. válaszomból: "1 hét kihagyás még kómába esve se jár jelentős izomkatabolizmussal. Ilyenkor elmegy picit a tónus, a glikogén, az erő, feljön egy kis víz, és ezért látod magad szarnak."
Meg mert amúgy se vagy izmos.
6
96-97 kiló vagyok. Azért valami csak nyom ennyit.
8
Ha nem vagyok hájpacni akkor mi nyomja?
Kíváncsi vagyok abból a 98 kilóból mennyi az izom, mert ekkora testsúllyal általában csak magas testzsírszázalékkal rendelkező embereket látni a konditeremben, max versenyzők vannak ilyen szinten, de akkor meg nem kérdeznél hülyeségeket, szóval ha tippelnem kellene van rajtad 15-20 kiló súlyfelesleg.
De ha dobnál fel egy képet a formáról, akkor több mindent tudnánk mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!