Hogy lehet elérni, hogy tánc közben hagyjam a férfit vezetni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hol rontom el, de az az érzésem, hogy emiatt nem szeretnek velem táncolni. Pedig nem irányítok, vagyis nem én "rángatom" az illetőt.
Mi lehet a gond? Amúgy kicsit túlsúlyos vagyok, de nem hinném, hogy ez, mert van más ilyen nő is és vele szívesen táncolnak.
#tánc #Férfi vezet
nov. 30. 15:20
11/14 A kérdező kommentje:
Kb. 3 éve járok, néptánc.
Szoktak velem táncolni, nem azt mondom, csak érezhetően nem alakul olyan jól. Mondjuk akikkel többet táncoltam már, velük kezd jobb lenni.
De szokták mondani a férfiak, hogy azzal a nővel szeretnek táncolni, aki könnyen irányítható.
Itt kb. a többség (nők es férfiak is) inkabb kezdő.
nov. 30. 20:40
12/14 anonim válasza:
11-ez igaz. Mindenki szereti ha egy lány könnyen irányítható, viszont a kezdök gyakran nem határozottak és ezt lehet érezni. Salsán szerencsémre elég magabiztos férfiak vannak, viszont társasnál a párom nem elég határozott gyakrqn nem tudom mit táncoljak mert egyszerűen nem vezeti le jól. Viszont ez normális. Adj nekik időg jobbak lesznek
13/14 anonim válasza:
Persze biztos benne van a tőled független bizonytalanságuk is
14/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a tapasztalatokat! :)
dec. 1. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!