Szerintetek mivel tudnám elérni hogy jobb formám legyen? Nagyon vékony vagyok, legalábbis én annak látom magam. és elöl hátul deszka. Mellkasom is lapos. 18L
Hízni is próbáltam, alapból ilyen extra vékony testalkatot orokoltem a szuleimtől, viszont én rosszul érzem magam így, totál formátlan és lapos vagyok. Próbáljam meg edzést? Attól lehet izmosabb a combom? A mellem is nagyon lapos, de azzal nem tudok mit kezdeni, biztos hogy nem fogom műtéttel nagyobbítani. Akkor marad ilyen kislány méretű, és sose lesz férjem mert senki nem akar egy deszkát feleségnek.
Nagyjából ugyanilyen a testalkatom, most nyilvan nem én vagyok a
képeken, de kb ilyen az én alkatom is. :(
Ja súlyzós edzés meg kicsit több kajálás. Sok lányt ismerek akik ilyesmi alkatbol kezdték az edzést és kifejezetten jó teste van mindegyiküknek. Az edzéssel kicsit tudsz alakítani a fenekeden, labadon, kicsit tonusosabbak lesznek a végtagok, lesz tőle egy jó feszes hasad, szép váll stbstb. Nagyon jól tud kinézni és jó érzés is az edzésen leadni a feszkót.
Az esztétika nem egyféle alkat és nem egyféle kinézet. Egy svéd meg egy olasz/spanyol lányban szintén semmi közös nincsen de mindkettőjük lehet gyönyörű. Elég széles körben ez azért az alkatra is fennáll.
Ne csinálj a melleddel semmit!
Legyél fitt és formás, az javít a szépségen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!