Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet elérni, hogy tánc...

Hogy lehet elérni, hogy tánc közben hagyjam a férfit vezetni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hol rontom el, de az az érzésem, hogy emiatt nem szeretnek velem táncolni. Pedig nem irányítok, vagyis nem én "rángatom" az illetőt.

Mi lehet a gond? Amúgy kicsit túlsúlyos vagyok, de nem hinném, hogy ez, mert van más ilyen nő is és vele szívesen táncolnak.

#tánc #Férfi vezet
nov. 30. 15:20
1 2
 1/14 anonim válasza:
Lehet, hogy téged még nem ismernek annyira, azért szeretnek a másikkal jobban táncolni, de lehet, hogy csak bebeszéled magadnak, és nem is vonakodik tőled sem senki :)
nov. 30. 16:11
 2/14 A kérdező kommentje:

De, mert szokták mondani a partnerek, hogy így lépjek vagy úgy, ekkorát meg akkorát.

De az a gond, hogy sokszor a lendület is visz és nem mindig sikerül úgy. Meg arra gondoltam, lehet azért elegedetlenek, mert nem tudnak vezetni.

nov. 30. 17:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Hova jársz és mióta? Én is tarsastáncolok, salsázom. Társastáncból a párom bizonytalan ott mindig én vezetek. Ha mással táncolok pl sqlsán, akkor ellazítom magam nem próbálok domináns lenni. Szeretnek is velem táncolni, salsán sosincs olyan higy ne kérnének fel.
nov. 30. 18:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Hs pedig kezdő szinten vagytok akkor a férfi nem tud vezetni valszeg. Te meg legyél lendületes de ne lökdösődj ne rángasd. 3 voltam
nov. 30. 18:48
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy büdös vagy, a dagadtak sokszor büdösek is.
nov. 30. 19:07
 6/14 anonim ***** válasza:
5 érzéketlen fsz. Ezt lehetett volna szrbben is megfogalmazni.
nov. 30. 19:12
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Fú, ezek szerint te is magadra vetted... hát akkor lehet...
nov. 30. 19:52
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem vagyok annyira túlsúlyos és büdös sem :D

Van egy munkatársnőm aki tényleg olyan kövér, hogy imbolyogva mozog és mindig friss illata, meg parfümillata van. Szóval szerintem nem a testalkattol függ. Van egy normál alkatú csajszi, aranyos, de nem használ vmiert izzadsággatlót, ő tényleg büdi, ha a közelében vagyok (olyan, mint vmi grillezett hús). És vele is szoktak táncolni pasik. :D

Szóval nem hinnem, hogy ez lenne a gond.

El is lazítsom magam, meg követem a partneremet, de nem megy olyan jól. Lehet nem vagyok elég gyors. Mert a vékonyak tényleg csak úgy perdülnek, forgatják őket.

nov. 30. 19:52
 9/14 A kérdező kommentje:

Regen húsz éve mondta egy ismerősöm, amúgy, hogy hagyjam magam vezetni. Ez felötlött bennem. De akkoriban merevebb is voltam (bár elég vékony). 3 ruha méretet híztam az évek alatt. Van aki szintén tancol és hízott? Érdekelne, hohy észrevett vmi esetleg a mozgasan?

Amúgy olyan szokott még lenni, hogy nem látják rajtam, h hány kiló vagyok és felkapnak és akkor jön a meglepi. Szóval arra gyanakszom, hogy a ferfinak is nehezebb irányítani egy súlyosabb nőt, nem?

nov. 30. 19:57
 10/14 anonim ***** válasza:
9 nem súlytól függ. A tánc mindenkié. Pl a profi táncos tanárom simán irányítja az enyhén túlsúlyos tánctanárnőt. Milyen táncot tanulsz? Az ottani férfiak mióta táncolnak? Stílustól is függ. Pl a párom, aki egyben a barátom is, inkább standerdes azt akkor is levezeti ha én becsukom a szemem vagy sakálrészeg vagyok. Én latinos és salsás vagyok párom nem, nem tud egy chachát, vagy egy jó salsát levezetni nekem. Ezzel nincs gond, összeszoktok, minden rendben lesz. Mióta jársz a csoportba?
nov. 30. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!