Hogy lehet elérni, hogy tánc közben hagyjam a férfit vezetni?
Nem tudom, hol rontom el, de az az érzésem, hogy emiatt nem szeretnek velem táncolni. Pedig nem irányítok, vagyis nem én "rángatom" az illetőt.
Mi lehet a gond? Amúgy kicsit túlsúlyos vagyok, de nem hinném, hogy ez, mert van más ilyen nő is és vele szívesen táncolnak.
De, mert szokták mondani a partnerek, hogy így lépjek vagy úgy, ekkorát meg akkorát.
De az a gond, hogy sokszor a lendület is visz és nem mindig sikerül úgy. Meg arra gondoltam, lehet azért elegedetlenek, mert nem tudnak vezetni.
Nem vagyok annyira túlsúlyos és büdös sem :D
Van egy munkatársnőm aki tényleg olyan kövér, hogy imbolyogva mozog és mindig friss illata, meg parfümillata van. Szóval szerintem nem a testalkattol függ. Van egy normál alkatú csajszi, aranyos, de nem használ vmiert izzadsággatlót, ő tényleg büdi, ha a közelében vagyok (olyan, mint vmi grillezett hús). És vele is szoktak táncolni pasik. :D
Szóval nem hinnem, hogy ez lenne a gond.
El is lazítsom magam, meg követem a partneremet, de nem megy olyan jól. Lehet nem vagyok elég gyors. Mert a vékonyak tényleg csak úgy perdülnek, forgatják őket.
Regen húsz éve mondta egy ismerősöm, amúgy, hogy hagyjam magam vezetni. Ez felötlött bennem. De akkoriban merevebb is voltam (bár elég vékony). 3 ruha méretet híztam az évek alatt. Van aki szintén tancol és hízott? Érdekelne, hohy észrevett vmi esetleg a mozgasan?
Amúgy olyan szokott még lenni, hogy nem látják rajtam, h hány kiló vagyok és felkapnak és akkor jön a meglepi. Szóval arra gyanakszom, hogy a ferfinak is nehezebb irányítani egy súlyosabb nőt, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!