Miért a kondiban nyújtanak az emberek? Miért nem otthon?
Figyelt kérdés
Csomószor a kondi felét olyanok foglalják el, akik igazából csak nyújtanak, de így nem lehet a tükörhöz, bordásfalakhoz odaférni normális gyakorlatokat csinálni, amit mondjuk otthon nem tudnék, plusz baromi fura testhelyzeteket vesznek fel, rendesen komikus/kínos tud lenni. Miért nem otthon nyújtanak?nov. 15. 15:55
11/19 anonim válasza:
JA, hogy egy olyan nö vagy, aki irigykedik a csinosabbakra! Ezt eddig kihagytad.
12/19 A kérdező kommentje:
157 cm 49 kg vagyok, formás, évek óta kondizok. Max. rám lehet irigykedni.
nov. 24. 08:27
14/19 anonim válasza:
#11-es: Te egy jó nagy tapló lehetsz, már bocsánat. Azért, mert valakinek van egy véleménye, nem kell leszólni.
15/19 anonim válasza:
A kérdezönek NEM véleménye van, hanem kifejezetten hülye megjegyzéseket tesz azokra, akik normálisan lenyújtanak edzés végén!
16/19 A kérdező kommentje:
Az, amit ott leművelnek a legtöbben, nem nyújtás, hanem attention whore-kodás🤣
nov. 24. 19:42
17/19 anonim válasza:
Imádom hogy itt testépítő témakörben ilyen 49 kilós kondis kis lànyok mondjàk meg a tutit!
18/19 A kérdező kommentje:
Miért akarnék 60 kg tömény izom lenni a 157 cm mellé? Nézzek ki úgy, mint egy férfi? Én pont így nézek ki a legjobban, formás a combom, fenekem, lapos a hasam, nem vagyok löttyedt, feszes vagyok. Nekem ez a célom a kondizással, nem az, hogy lenyomjam szkanderben a 90 kg-s pasimat vagy akkora combjaim legyenek, mint egy mamutfenyő törzse.
nov. 25. 09:12
19/19 anonim válasza:
Mert akkor lennèl "hiteles." Koca gyúrós közegben a hitelességet koxolásban, formàban és izomtömegben mérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!