Heti hányszor fussak?
Figyelt kérdés
Nyár eleje óta folyamatosan futok, de nem tudom megtalálni a tökéletes egyensúlyt a megterhelés és a túlterhelés között. Mostanság 3km-t szoktam futni hetente 3-4-szer és ezt szeretném feljebb vinni egészen 5-ig.
Bár minden futásom végére nagyon elfáradok, nem érzem úgy, hogy hétről hétre fejlődnék. Tudom ebben a sportban a fejlődés nem jön gyorsan, de nyáron gyorsabban haladtam, igaz akkor volt, hogy heti 6 napot is futottam. (túlterhelve magamat)
Most azon gondolkozom, hogy heti 5x3km-re emelem meg a távot. Jó ötlet ez?
(A célom kisebb mértékben a fogyás, nagyobb mértékben az 5km-es távom idejének javítása.)
okt. 29. 15:03
1/2 anonim válasza:
Ezt csak te tudod. Ki kell kísérletezned
2/2 anonim válasza:
A helyedben maradnék a heti háromnál. Hobbifutóként lehet vele fejlődni, és kevésbé valószínű a túledzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!