Szerintetek mennyire számít jónak, hogy 3,5-4 óra erősítő edzés után fél óra alatt futok több, mint 6km-t?
Az elég rossz hogy erősítő edzés után még futsz. Hátráltatja a regenerációt, serülésveszelyes is.
Az meg szomorú hogy 3.5-4 órát erősítő edzésezel. Tök felesleges annnyit. És egy kis alakítással bármiben fogadok hogy másfél órás edzéssel pont ugyanúgy fejlodnel
Akkor írjátok már le légyszi a csoda módszert, ami másfél óra alatt is ér ennyit.
Mi a baj a futással? Az a jó, ha erősítő és kardió edzés is van.
#4 nem egymás után!
Heti 2-3 erosito es 1-2 kardió teljesen jó. De külön külön.
Ha heti 3x mész abbol lehet 1 alsó test és egy felső és egy kardió. Tókéletes edzéstedveket lehet összeállítani.
Ismeretlenül és ingyen senki nem fog edzéstervet adni. De keress google-n egy 6 -8 vagy 12 hetes fix edgestervet, egy alsontest egy felso leosztasban. Azt csinald vegig mellette mehet a kardio. Es megtanulod hogy boven eleg 1-1.5 ora edzes bemelegitessel es lenyujtassal egyutt.
Mindem izomra eleg 2-3 gyakorlat. A legtobb gyakorlat helyesen vegezve ugyis egy csomo mast is erosit masodlagosan.
Sok internetes edzéstervet próbáltam már, de egyik se vált be. Nekem a bemelegítés is csak elcseszi az edzést. Mindenkinek más a jó. Miért rossz a futás edzés után? Rengeteget fejlődtem és erősödtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!