Hogyha csak erősítő gyakorlatokat végzek akkor a zsírból megy le és az izomból több lesz?
Vagy a zsír marad de nagyobb lesz az izom ami miatt még vastagabbak lesznek mondjuk a combok.
Ha csak erősítő gyakortlatokat végzek, azzal is lehet fogyni rendesen?
Csak akkor fogsz fogyni, ha tartós kalóriadeficitben vagy. Mennyit tudsz a kalóriaszámolásról?
Mit értesz erősítő gyakorlatok alatt? Ha azt, amit én, akkor az erősítő gyakorlatoktól izmosodni lehet, és mivel a sporttevékenység kalóriát éget, ezért segít a fogyásban.
Nem szoktam kalóriákat számolni. De a munkámból adódóan nem tudok sokat enni. Van hogy egész nap 2 tál vízzel főzött zabkását eszek,reggel és este egyet, persze ha nem tudok főzni, mert az eltelít meg sok benne a vitamin állitólag.Ha főzök is akkor is valami krémlevest csinalok vagy husilevest, vagy valami rakott dolgot ezt szereti a család. Néha nasiként túróridit eszek, ha épp le van akciózva.
Meg csak vizet iszok.
Erősítő gyakorlatok alatt, hasizom gyakorlatok, súlyzózás, gugolás, lábemeléseket értek.
A piláteszen is gondolkodom az is ilyen ahol saját testsullyal dolgozunk, de nagyon megeröltető még nekem ha tényleg helyesen akarom csinálni a gyakorlatokat.
Napi 1 órát tudnék rá szánni munka és gyerkőc melett.
"Nem szoktam kalóriákat számolni"
Akkor ha szerencséd van, fogysz, ha nincs, akkor nem. Magadat szívatod feleslegesen.
"nem tudok sokat enni"
Akkor miért lettél túlsúlyos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!