Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot kellene csinálnom?

Milyen sportot kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

32 éves nő vagyok, jelentős túlsúlyom volt/van, inzulinrezisztenciám van.

115 kg-ról jelenleg 87 kg vagyok, mindez nehezen, több év alatt, diétával, sok sétával és elliptikus trénerrel.

Ahogy leadtam a kilókat, terhes lettem, szülés után mostmár szeretnék újra mozogni és fogyni még. Milyen mozgási forma lenne jó? A sétát már kevésnek érzem.

okt. 15. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

Ami elérhető a közeledben, amit be tudsz illeszteni a napi programodba. Hiába írná bárki, hogy menj úszni, ha másfél óra tömegközlekedve az uszoda, vagy hiába javasolnám a brazil jiu jitsut, ha közel s távol sehol nincs még csak hasonló küzdősport sem. (Amúgy mindkettőt javaslom.)

De kisgyerek mellett a legfontosabb, hogy a napodba könnyen be tudd illeszteni, mert csak azt fogod tudni életvitelszerűen csinálni.

okt. 15. 13:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Az elliptikus tréner jó alap, mert olyan tartományokban mozgat, ahol főleg zsírt égetsz (hacsak nem ezerrel tekered 180-as pulzussal). Mellette mehetne kocogás, biciklizés, ezek viszonylag könnyen beilleszthetők a napirendbe. A lényeg, hogy szeresd csinálni, mert hiába mondjuk, hogy kezdj el futni, ha utálsz futni.
okt. 16. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!