Milyen sportot kéne csinálnom? (lent)
Figyelt kérdés
16 éves, budapesti (hogyha konkrétan tudtok valami helyet Pesten) lány vagyok. Nagyon szeretnék sportolni valamit, de nem olyan keményen, mivel még rendesen a középsuliban vagyok. Mit kéne? Érdekelnek a táncok, a küzdősportok is. Leginkább valami ugrálós jönne jól, mert leadhatnám a feszültséget. Igazából minden érdekel, akár kickbox is, csak azt nem tudom, hogy kezdőként hová kéne mennem, pláne úgy, hogy lehet, hogy akár napi 7 órám is lehet. De azért lehetőleg valami olcsó érdekelne. Előre is kösz a segítséget!2009. aug. 31. 19:10
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben valami dance aerobicra vagy kickbox aerobicra járnék. Én az utóbbit csinálom, elég pörgős, ugri-bugri, jól átmozgat és élvezem is. Pesten biztosan sok helyen vannak ilyen órák. Szerintem konditermekben érdeklődj. 3000-5000 Ft kb az egyhavi bérlet, más sport sem olcsóbb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! És te hova jársz??
2009. szept. 1. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!