Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot kéne csinálnom?...

Milyen sportot kéne csinálnom? (lent)

Figyelt kérdés
16 éves, budapesti (hogyha konkrétan tudtok valami helyet Pesten) lány vagyok. Nagyon szeretnék sportolni valamit, de nem olyan keményen, mivel még rendesen a középsuliban vagyok. Mit kéne? Érdekelnek a táncok, a küzdősportok is. Leginkább valami ugrálós jönne jól, mert leadhatnám a feszültséget. Igazából minden érdekel, akár kickbox is, csak azt nem tudom, hogy kezdőként hová kéne mennem, pláne úgy, hogy lehet, hogy akár napi 7 órám is lehet. De azért lehetőleg valami olcsó érdekelne. Előre is kösz a segítséget!
2009. aug. 31. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a helyedben valami dance aerobicra vagy kickbox aerobicra járnék. Én az utóbbit csinálom, elég pörgős, ugri-bugri, jól átmozgat és élvezem is. Pesten biztosan sok helyen vannak ilyen órák. Szerintem konditermekben érdeklődj. 3000-5000 Ft kb az egyhavi bérlet, más sport sem olcsóbb.
2009. aug. 31. 21:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! És te hova jársz??
2009. szept. 1. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!