Hogyan tudok izmos testet szerezni legkevesebb fáradtsággal egészséges módon? (Lustáknak edzés terv)
Ezért írtam, hogy jó szórakozást, mert már az alapvetése is hülyeség, hogy attól könnyebb, vagy lustának valóbb valami, hogy ülve vagy fekve csinálja.
Egyébként fölöslegesen túlgondolod a dolgot. Ez amúgy is kamu kérdés
Nem tudom troll kérdés-e, de komolyan válaszolok rá mert az az érdekes meglepően kevés energiabefektetéssel lehet izmosodni. Én átálltam most heti egy edzésre, akkor minden izomcsoportnak 1-2 gyakorlatot csinálok, az a lényeg nagy súlyt megmozgató gyakorlatok legyenek ne kis izolációs bicózás, táplálkozásnál meg eszek mindent csak arra figyelek legyen azért hús benne és soha nem voltam még ilyen izmos mint most. Korábban heti 4-5ot mentem terembe szokásos mell-kar-hát stb napok voltak minden izomcsoportra 4 gyakorlat legalább és 5x12-15 ismétlés. Hát komoly izmosodáshoz pont nem ez kell, hanem sok nap pihenő hogy regenerálódjon a test, 8-10 ismétlés bőven elég, és rohadtul nem kell sok gyakorlat, pláne kis izmokra. A heti edzésen vagy nem csinálok külön karra gyakorlatot vagy 1-et és nagyobb mint valaha.
Fontos gyakorlatok:
Láb: gugolás/lábtolás/hack (vmelyik ezek közül)
Hát: evezés, húzódzkodás
Mell: fekvenyomás, tárogatás
Váll: oldalemelés
Mindegyikból 1 vagy 2 bemelegítés sorozat majd 3*8 ismétlés bukásig vagy ahhoz nagyon közel szóval nagy súllyal és csókolom. Izmosodni fogsz ezt 100%. Plusz ha nehezen hízó vagy egyél ami jól esik kell kalória bőven és legyen benne hús. Fehérje shake se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!