Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen proteinport javasoltok...

Milyen proteinport javasoltok lánynak aki heti 4 X eddz? Milyen márkát? Főleg fogyásra és kevés izomnövelésre törekszem.

Figyelt kérdés
Sziasztok!

szept. 25. 21:45
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Alig eszem húst.
 2/12 A kérdező kommentje:
GMo mentes legyen
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
semilyet, egészséges táplálkozást a proteinpor ára helyett.
szept. 25. 21:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Mások?
szept. 25. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is egyél húst.

A tejsavó por mind hasonló, más kérdés hogy én a nagy márkákat nem szeretem, nagyon úgy érzem hogy a mennyiség a minőség rovására megy.

Napi 1 adag az átlagos.

szept. 25. 22:32
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

"Alig eszem húst."

Akkor egyél többet. Szarból nem lehet várat építeni, most vagy rendesen táplálkozol, vagy pedig nem fejlődsz rendesen.

szept. 26. 01:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted a húst, egyél tijást és tejtermékeket.
szept. 26. 06:04
 8/12 anonim ***** válasza:
44%
Amíg fogalmad nincs az edzés, a táplálkozás és a kalóriaszámolás alapjairól se, addig fehérjeport venni kukába dobott pénz. Sürgősen pótold a mérhetetlen tudáshiányt, mert így csoda lenne, ha fejlődnél bármit is.
szept. 26. 08:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Semmilyet. Teljessn felesleges. Mennyi a napi fehérjebebiteled grammban? Ha nem számolod, eleve felesleges. Mennyi a kcal?

Nem kell ide más csak egy enyhe kcal deficit a fogyáshoz és 1.5gr fehérje/kg az izomhoz

Túró tojás ricotta tofu cottagecheese mozzarella huvelyesek söréledztő borsó karfiol es még sok más húsmentes fehérjeforrás van. Azok köré kell építeni az étkezéseket

szept. 26. 09:16
 10/12 anonim válasza:
22%

Jézusom, elképesztő, hogy senki sem válaszol a kérdésre csak kéretlenül osztja az észt.

Kérdező én a myproteinre esküszöm, finom mind a normál mind a vegán vonal, jó az ára és a minősége is megfelelő.

okt. 1. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!