Milyen proteinport javasoltok lánynak aki heti 4 X eddz? Milyen márkát? Főleg fogyásra és kevés izomnövelésre törekszem.
Szerintem is egyél húst.
A tejsavó por mind hasonló, más kérdés hogy én a nagy márkákat nem szeretem, nagyon úgy érzem hogy a mennyiség a minőség rovására megy.
Napi 1 adag az átlagos.
"Alig eszem húst."
Akkor egyél többet. Szarból nem lehet várat építeni, most vagy rendesen táplálkozol, vagy pedig nem fejlődsz rendesen.
Semmilyet. Teljessn felesleges. Mennyi a napi fehérjebebiteled grammban? Ha nem számolod, eleve felesleges. Mennyi a kcal?
Nem kell ide más csak egy enyhe kcal deficit a fogyáshoz és 1.5gr fehérje/kg az izomhoz
Túró tojás ricotta tofu cottagecheese mozzarella huvelyesek söréledztő borsó karfiol es még sok más húsmentes fehérjeforrás van. Azok köré kell építeni az étkezéseket
Jézusom, elképesztő, hogy senki sem válaszol a kérdésre csak kéretlenül osztja az észt.
Kérdező én a myproteinre esküszöm, finom mind a normál mind a vegán vonal, jó az ára és a minősége is megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!