Ha duci ként elkezdek kondiba járni,akkor le fognak nézni/kinézni? Vagy rossz szemmel nézni rám?
Nőként 90 kilósan kezdtem edzőterebe járni, miután jó 2 hónapig gyűjtöttem a bátorságot...
Most 70 vagyok, de senki nem nézett rám máshogy akkor se, mikor 90 voltam.
Én az első pár alkalommal személyi edzőhöz mentem, mert egyrészt gőzöm sem volt, hogy mit csináljak egy edzőteremben, másrészt meg ő valahogy "bevezetett" az ottani világba, megismertetett a többi edzővel, pultosokkal, törzsvendégekkel stb., abszolút megérte, most meg már egyedül is tudom csinálni.
Dehogyis, elmúlt már ez az idő.
Sőt inkább bátorítanak.
Nem. Én 95 kilósan kezdtem a 155 centimhez.
Az edzőteremben mindenki magával törődik. Nálunk volt egy nagyon duci csaj. Neha kdamentünk bátorítani. De ennyi.
Nem, vagy nem gondolnám.
Én kifejezetten tisztelem az ilyen embereket. Bár én alapból szociálisan érzékeny vagyok ilyen szempontból.
De ennek ellenére is tiszteletreméltó, mert változtatni akarnak és látod bennük az akaratot, mert ott vannak heti 3-4 alkalommal és csinálják. Jól-rosszul, intenzíven-lassabban, de csinálják.
Míg más otthon tesped, haragszik a világra, a nőkre, a férfiakra, a genetikára, a betegségre meg isten tudja mire, csak addig ne kelljen eljutnia, hogy ő neki bármit is csinálnia kelljen magáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!