Túlsúlyos vagyok és a tartásom is nagyon rossz. Merre induljak?
Nem szeretnék csak úgy belevágni a dolgok közepébe tudatlanul. Nem akarok még nagyobb kárt tenni ha mondjuk rosszul végeznék gyakorlatokat.
Egy személyi edző tudna adni hasznos tanácsokat a testtartásom javítására, vagy ő csak a fogyásra és erősítésre? Egyáltalán kihez érdemes fordulni ezzel?
Nagyon szeretnék változtatni
Személyi edző szuper. De mindenképp tapasztalt, képzett. Aki 100 százalék rád figyel.
Én egy centit nőttem is, annyira jó lett a tartásom.
Menekülj az edzőtől ha
- első alkalommal nincs minimim félnóra beszelgetés. Célok, serülések, korabbi betegségek, izuletek allapota stb. Ez a legalapabb amit egy edzonek fel kell mérnie
- nem mindig rád figyel. Ha valamit szuperül csinálsz és a végén már előkésziti a gepet az rendben van. De ha pl koszonessn kivul massal beszel a.te idodben az mar nagyon nincs. Mert teljes figyelme rád kell szegezodjon
- legeslegelso alkalommal nem tanit meg helyeyen bemelegiteni es lenyujtani
- fájdalmaid vannak amit nem vesz figyelembe
- hagyja hogy te irányítsd az edzést, válassz gyakorlatokat. (Egy jó edzésterv nem véletlenul abban a sorrendben, azokbol a gyakorlatokbol van osszwallitva)
Én 5 éve léptem be edzohoz szar tartassal 35 kilo plusz sullyal. Azota is egyutt solgozunk. Koltoztem, 4 uj edzot probaltam a kozelben de visszajarok hozza. Siman furom a busz utan, hátam egyenes, ulomunkát bírom
A testtartas javitasara tudatosan kell korrigalni a tartast es parhuzamosan megerositeni azokat az izmokat amik abban segitenek hogy jol tartsd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!