Túlsúlyos kismamák (100-130 kg között) volt-e rossz tapasztalatok 4D ultrahanggal? Hova érdemes menni Pesten?
Talán nem kellett volna,ilyen kövéren gyermeket vállalni.
Előtte jobb lett volna lefogyni kicsit!
Ha jól tudom, a hasfal vastagsága meghatározza az ultrahang minőségét. Tehát előfordulhat, hogy túl vastag hasfal miatt nem lehet rendesen elvégezni az ultrahangot.
Viszont ahogy bántak veled, az több, mint felháborító. Keress fel egy másik ultrahang rendelőt, hátha akkor sikerül megnézni.
Nekem bőven van szövet a hasamon és semmi gond nem volt a 4d! 16 hetesen is szépen látszott minden!
155 cm-hez vagyok 87 kg!
Voltam a Kleopárta házba a 13. kerben is a lányommal 26. hétben, most a 16. hétben a babámmal a Csodabent-be voltunk ami a Minimanó baba volt mellett van!
Mind a két helyen teljesen szimpatikus volt a nő aki csinálta!
Jó nagy b.nkó az első!
Menj a 4d genesis-be, ott iszonyat kedvesek! Nekem is simán jó lett az UH az ikreimmel és túlsúlyosan!!! Semmilyen rossz tapasztalatom nem volt sehol.
Szia!
A Medikardban is nagyon rendesek! Nem kell sietni, kapsz plusz képet is felár nélkül... 17. kerületben van, csak ajánlani tudom, mert én is nagyon túlsúlyos vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!