Túlsúlyos kismamák (100-130 kg között) volt-e rossz tapasztalatok 4D ultrahanggal? Hova érdemes menni Pesten?
Figyelt kérdés
nekem sajnos volt Pesten már a nevét nem tudom melyik cég, de az első negatívum az volt h majd be pisiltem és nem engedtek wc-re mert időhöz van kötve a dolog:( második az h kijelentették h milyen zsíros vagyok és képtelenség megnézni rendesen a gyereket....azért rosszúl esett...2013. jún. 25. 13:29
11/12 anonim válasza:
Mi a 4D Genesisbe voltunk 25 hetesen, nagyon szép, igényes hely.
Én is túlsúlyos vagyok (akkor 98 kiló, azóta 104..), de a hölgynek egy rossz szava nem volt hozzám, sőt. Végig (1 óra volt a vizsgálat, honlapon azt írják minimum fél óra ) nagyon kedves, mosolygós volt. Itt közbe ehettem, ihattam, pisilhettem..
33 hkm
12/12 anonim válasza:
A Praxisban Győrfy Mátyás egy tündér volt, pedig nálam több nehezítő tényező is volt (vastag hasfal, előző császár heg, hátrahajló méh...)és mindet látott is amit kellett. Mozizni viszont nem tudtunk, annyira rossz volt a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!