Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rossz a testtartásom, ha...

Rossz a testtartásom, ha futás közben kidörzsölődnek a combjaim?

Figyelt kérdés
33éves vékony férfi vagyok, szóval alapból nem érnek össze, de tegnapelőtt 4kilométert futottam, és most annyira kisebesedett, hogy csak terpeszben tudok járni.

jún. 17. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valahol a ruházatban keresnék a problémát először.
jún. 17. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy testre tapadós nadrágot érdemes felvenni, ami takarja a combokat, így nem a combod dörzsölődik össze, hanem a nadrágszár. Vagy rövidnadrágban futás előtt érdemes vastagon bekenni vazelinnel a combok belső oldalát, ahol hajlamos kidörzsölődni. Így a vazelinen dörzsölődés nélkül elcsúszik egymáson.

Kenegesd valamilyen hámképző krémmel és pár nap után rendbejön.

jún. 17. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A nadrággal lesz a baj. Az dörzsölte. Ahogy elottem irtak valami olyan kell ami kozepen teljesen felmegy es passzos
jún. 17. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagy eséllyel a ruhával lesz gond, de ez valamennyire alkat és testsúly függő is, bár ha eddig nem volt gond akkor nem ez lesz. Esetleg ha futópadon csináltad, én mondjuk voltam már olyanon ahol kényelmetlenül közel kellett tenni a lábaimat egymáshoz hogy a cipőm széle ne súrolja a futópadot
jún. 17. 11:45
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 Eddig gondolom csak azért nem volt gond, mert eleve gimis koromban futottam utoljára :D Meg is lepődtem magamon, hogy egyszeri 10 perces pihivel sikerült 2x2km.
jún. 17. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!