Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 20 perc Futás után kidörzsölőd...

20 perc Futás után kidörzsölődik a combom, iszonyú érzés, mit tegyek?

Figyelt kérdés

86 kg vagyok, 168 cm. Legalább minden második napon futok (legrosszabb esetben) és olyan 20 perc elteltével összedörzsölődik úgy a két combom, hogy égető fájdalmas érzést érzek minden méternél. (Ez miatt általában nem is tudom befejezni a távot)

Futó ruhám: Direkt egy Kalenjin futócipő

Lent: Egyszerű, sima mackó nadrág.

(Pamut szerű anyagú)

Gondoltam arra esetleg, hogy van a háznál hintőpor és hogy futás előtt rászórni a combomra, de én úgy gondolom, hogy mivel csak 20 perc után keletkezik a probléma, addigra úgy is leszóródna + ha maradna is rajta valamennyi a sok izzadság miatt nem érne semmit.

Javítsatok ki ha tévedek :)

Tudtok-e valami megoldást esetleg?

#Kidörzsölődött comb #fájó comb futás közben #irritált comb futás közben #fáj a combom köze futás közben
2016. febr. 20. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
15 perc után hagyd abba a futást. Futás előtt meg használj hintőport, akkor a rövidebb időtartam alatt valószínűleg nem lesz problémád.
2016. febr. 20. 17:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. De 15 perc sajnos nagyon kevés idő annál mindenféle képen többet kell hogy fussak!
2016. febr. 20. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbálj ki más nadrágot a mackó nadrág helyett. Lehet, hogy annak az anyag nem a legjobb. Direkt sportoláshoz valót vennék, ami átszellőzik, elvezeti a nedvességet.

Kend be izzadásgátló deóval.

2016. febr. 20. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!