Mi bajom lehet? Mikor fel kelek az ágyból, vagy székről, fotelból nagyon megszédülök, fáj a fejem és nem látok ez egy perc múlva elmúlik, de minden alkalommal ezt átérezni nagyon szűrnyű
Orthostaticus hypotonia
Ortosztatikus hipotonia
Napi minimum 3 liter folyadékot meg kell innod!
egyébként velem is ez van de jobbára fekvés után ha hirtelen fel álok akkor fordul elő. Munkahelyemen tűnt fel a dolog amikor be kellett feküdnöm egy gép alá amikor ki kellett cserélnünk pár vezetéket de nem akartuk azért a gépet kiemelni a helyéről mert az fél műszakos dolog lett volna pluszba. Akkor fekvés után amikor hirtelen felkeltem akkor volt ez, és otthon meg máshol is ugyanezek voltak. Munkahelyemen ismét volt egy hasonló hason fekvős munka amikor csavarozni kellett és hirtelen felállva annyira megszédültem hogy seggre ültem és pár másodpercig sötéten láttam mindent, majdnem el is ájultam. Akkor megijedtem és egyből elmentem az üzemorvoshoz aki megmérte a vérnyomásom, ami akkor már normalizálódhatott 132/ nem tudom mennyi volt. Majd akkor mondta hogy ingadozás volt, lefektetett az ágyra 0 perc után fel kellett hirtelen kelnem, egyből szédültem de már nem annyira, vérnyomás mérés és igen csak megugrott 150 felett vola majdnem 160 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!