Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha Arnold Schwarzenegger...

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Ha Arnold Schwarzenegger meghalna, hogyan edzenének az emberek?

Figyelt kérdés
A testépítők attól tartanak, hogy elveszítik Arnold Schwarzeneggert. Vajon megváltozna az edzés?

júl. 13. 06:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mint előtte. Nem azért edzenek az emberek úgy, ahogy, mert Schwarzi él.
júl. 13. 06:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú nap lesz, amikor Arnold elhagyja ezt a világot, hisz egy testépítő ikon fog távozni, de ez miért befolyásolná az edzésem? Miért befolyásolná bárki edzését? Ez maximum az aznapi kedvemet befolyásolja. 40 éve nem edz senki úgy, mint Arnold. Nem értem a kérdést.
júl. 13. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

mai uj generációs test építők már nem is vágják ki Arni meg am se létezik ez a félelem amiröl beszélsz

remélem még sokáig élni fog az öreg de senki nem szorong ezen amúgy 😅

nekem pl hónapok óta nem is jutott eszembe Arni és sztem ezzel sokan így vannak szal senkinek az edzésére nem lesz hatással a halála

csóró Arnikám év tizedek óta nincs hatással igazából senkinek az edzésére 😄

júl. 13. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Svarci élt, él, és élni fog!
júl. 13. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyilván nem tőle függ az edzés.
júl. 13. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:

"Ha Arnold Schwarzenegger meghalna, hogyan edzenének az emberek?"

Senki edzését nem befolyásolta soha, hogy Arnold él-e vagy sem.

"testépítők attól tartanak, hogy elveszítik Arnold Schwarzeneggert"

Egy testépítővel se találkoztam soha, aki ettől rettegne, pedig hosszú évek óta benne vagyok ebben a sportágban, és rengeteg embert ismerek ebből a szubkultúrából. Nem létezik a jelenség, amiről beszélsz. A konditerembe járók 99%-a már nem is igazán tudja, ki az az Arnold Schwarzenegger.

Megkerestelek Facebookon, kedves Ifj. Moman Ottó, és a látottak alapján nem igazán hiszem, hogy ismernéd egy kicsit is az erősportok világát. Ezért kérdeztél ilyen értelmetlen zagyvaságot, vagy szellemileg vannak problémák?

aug. 7. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!