Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy alakíthatom át a zsírt...

Hogy alakíthatom át a zsírt izommá?

Figyelt kérdés

A lehetettlen után (mert azért azzal én is tisztában vagyok hogy zsírból nem lesz izom :) sokkal inkább az érdekelne hogy mi tematikusan a leghatásosabb sorrend hogy megszabaduljak tőlle és ezek után vissza szedjem azt a tömeget vagy többet izomban.

183cm/85kg vagyok ezzel nincs is baj (talán ehhez a magassághoz a legideálisabb súly) csak az a baj hogy a zsírcsöcseimen kívül és a skinyFAT hasamon kívül semmim sincs és ezek így eléggé undorítóak a szememben... Most jött el az idő hogy rendberakom magam.

7 éven keresztül zabáltam a rosszabbnál rosszabb kajákat nasikat mindent de már egy ideje ezeket megvontam magamtól így az első lépést megtettem de most edzenem kell.

A kérdésem az lenne hogy próbáljak zsírt égetni azaz feküdjek rá a kardios edzésekre és ha egy idő után mondjuk 6-8 hónap mulva rendben vagyok azután érdemes váltani és tömegelni + nehés súlyzós edzésre váltani a kardiót? Mert minimum van rajtam 15kg zsír de lehet hogy 20 is szóval van dolgom bőven.

Illetve lehet hogy hülye kérdés de egy profinak látszó személyiedző azt mondta hogy maga a futás és a kardiós edzések ( futás , úszás , lépcsőzés stb) egyáltalán nem hatásos edzés módszerek a zsírégetésre , én meg egész eddig ebben a hitben voltam.

Hogyan kezdenétek neki hogy ha hasonlóan kezdők lennétek mint ahogyan én?

júl. 11. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:
A zsír nem alakul izommá. Leadhatod, és építhetsz izmot.
júl. 11. 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, az a jó taktika hogy előbb megszabadulsz a zsírtól helyes táplálkozással (kalóriadeficit, és magas fehérjebevitel hogy ne izmot veszíts) és kardió edzésekkel (a futás is az és tökéletes kalóriákat égetni). De közben is érdemes már erősítő edzéseket is csinálni, így is fogsz formálódni, de minimum segít a meglévő izmaid megtartásában, illetve az izomregeneráció miatt elvileg van valami utólagos kalóriaégető hatása is. S mikor lement a felesleges zsír, koncentrálthatsz az izmosodásra, ekkor az erősítő edzések mellett kalóriatöbbletben kell lenni.
júl. 11. 23:19
 3/3 anonim ***** válasza:
22%

Elméletileg, ki kell nyitni az anabolikus ablakot, s mikor nyitva van, beindul a kataboližmus, akkor keždi feldolgožni a žsírt sžíntisžta ižommá a sžervežet.

Sžívesen!

júl. 12. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!