Hogy alakíthatom át a zsírt izommá?
A lehetettlen után (mert azért azzal én is tisztában vagyok hogy zsírból nem lesz izom :) sokkal inkább az érdekelne hogy mi tematikusan a leghatásosabb sorrend hogy megszabaduljak tőlle és ezek után vissza szedjem azt a tömeget vagy többet izomban.
183cm/85kg vagyok ezzel nincs is baj (talán ehhez a magassághoz a legideálisabb súly) csak az a baj hogy a zsírcsöcseimen kívül és a skinyFAT hasamon kívül semmim sincs és ezek így eléggé undorítóak a szememben... Most jött el az idő hogy rendberakom magam.
7 éven keresztül zabáltam a rosszabbnál rosszabb kajákat nasikat mindent de már egy ideje ezeket megvontam magamtól így az első lépést megtettem de most edzenem kell.
A kérdésem az lenne hogy próbáljak zsírt égetni azaz feküdjek rá a kardios edzésekre és ha egy idő után mondjuk 6-8 hónap mulva rendben vagyok azután érdemes váltani és tömegelni + nehés súlyzós edzésre váltani a kardiót? Mert minimum van rajtam 15kg zsír de lehet hogy 20 is szóval van dolgom bőven.
Illetve lehet hogy hülye kérdés de egy profinak látszó személyiedző azt mondta hogy maga a futás és a kardiós edzések ( futás , úszás , lépcsőzés stb) egyáltalán nem hatásos edzés módszerek a zsírégetésre , én meg egész eddig ebben a hitben voltam.
Hogyan kezdenétek neki hogy ha hasonlóan kezdők lennétek mint ahogyan én?
Elméletileg, ki kell nyitni az anabolikus ablakot, s mikor nyitva van, beindul a kataboližmus, akkor keždi feldolgožni a žsírt sžíntisžta ižommá a sžervežet.
Sžívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!