Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan alakítható ki a "jó" alak?

Hogyan alakítható ki a "jó" alak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vékony alkatú és magas vagyok, vékony csontozatú, fiúsabb alkattal. Szerintetek mit lehetne tenni, ha a súlyom épp ideális, nincs feleslegem (bár nem is vagyok edzett), viszont ehhez vékony, kissé beesett arc társul? 30 évesen még teltebb volt az arcom. Most 36 vagyok, maga a kor is persze..., de 2 terhesség alatti hízás-fogyás is tönkre tette az arcomat. Kerekedne, ha híznék 6-8 kg-ot, de akkor hasam lenne, nagy combom, tiszta narancsbőrrel, tokám, már próbáltam. Sőt, mondhatni folyamatos yoyo effektusban vagyok, 4 kg fel, 4 kg le. Szóval tudom milyen ha felszedek pár kg-ot, nagyon előnytelen és nem is érzem magam úgy jól.

Ha az ember rendszeresen edz, akkor sikerülhet úgy súlyt felszedni, hogy közben megmarad a csinos alak, a lapos has és az arc is szépen kikerekedik, tehát az arcra tud hatással lenni? vagy mit javasolnátok?

Köszi szépen mindenkinek! :)

2019. szept. 12. 13:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Szinte bármilyen sporttal kialakítható. Aracra is hatással van persze, látszik azon is ha valaki sportol rendszeresen. Jóga meg ilyen otthoni fél óra tornázgatások ezesetben nem hatásosak, de pl rendszeres és sok úszás, futás az igen.
2019. szept. 13. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!