Hogyan alakítható ki a "jó" alak?
Sziasztok! Vékony alkatú és magas vagyok, vékony csontozatú, fiúsabb alkattal. Szerintetek mit lehetne tenni, ha a súlyom épp ideális, nincs feleslegem (bár nem is vagyok edzett), viszont ehhez vékony, kissé beesett arc társul? 30 évesen még teltebb volt az arcom. Most 36 vagyok, maga a kor is persze..., de 2 terhesség alatti hízás-fogyás is tönkre tette az arcomat. Kerekedne, ha híznék 6-8 kg-ot, de akkor hasam lenne, nagy combom, tiszta narancsbőrrel, tokám, már próbáltam. Sőt, mondhatni folyamatos yoyo effektusban vagyok, 4 kg fel, 4 kg le. Szóval tudom milyen ha felszedek pár kg-ot, nagyon előnytelen és nem is érzem magam úgy jól.
Ha az ember rendszeresen edz, akkor sikerülhet úgy súlyt felszedni, hogy közben megmarad a csinos alak, a lapos has és az arc is szépen kikerekedik, tehát az arcra tud hatással lenni? vagy mit javasolnátok?
Köszi szépen mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!