Hogyan lehetne formásabb, nőiesebb alakom?
Figyelt kérdés
Szerintetek mit kellene tennem, azért hogy nőiesebb alakom legyen? Most mondhatni elég “deszka” vagyok, van hogy ezt meg is kapom másoktól. Ezáltal ez még jobban zavar. Milyen mozgásformát ajánlotok? Vagy nektek mi vált be? Gondolkoztam azon, hogy elkezdek edzőterembe járni. Az étkezéssel kapcsolatban is írhatnátok tippeket. Elég tudatlan vagyok ezzel kapcsolatban is és a hasamról is szeretném ledolgozni a felesleget. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.2019. júl. 5. 21:04
1/6 A kérdező kommentje:
És 17 éves vagyok. Szóval magától változni nem hiszem, hogy már sokat fog.
2019. júl. 5. 21:41
2/6 anonim válasza:
Jó ötlet a konditerem ilyen tervhez.
Guglizd ki a 3 napos kezdő átmozgató teljes test edzéstervet,mellé a progresszió definícióját,edz 2 hónapig aztán ha megvagy kérdezz újra.
3/6 anonim válasza:
Ha lány vagy (mert ez mondjuk a kérdésből nem derül ki...), akkor deréktól felfelé nem sokat tudsz magaddal kezdeni, azon kívül persze, hogy nem hízol el, és nem növesztesz 20 éves korodra a felkarodra integetőhájat.
A fenék, combok formálására van lehetőséged (guggolások, lépcsőzés stb.), melleket nem fogsz tudni növeszteni sporttal, vagy étkezéssel.
4/6 anonim válasza:
2eske, Szerintem egy férfi aki nővé akarja operálni magát vagy egy Ragqueen állásra pályázik ezért akarja kialakítaní a nőies idomokat....
Szerintem ez csak neked nem egyértelmű:)
5/6 anonim válasza:
A kifejezés, amit keresel, az a drag queen.
6/6 anonim válasza:
Hogy otthon vagy a témában... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!